Samen zijn en blijven?!

Best wil ik geloven en elkaar beloven dat wij samen gaan blijven en niemand ons kan scheiden ik wil graag bij je zijn maar het doet teveel pijn alleen het verleden kan ik niet vergeten hopelijk geef je me tijd toch heb ik geen spijt dat wij samen waren voor de laatste 8jaren de mooiste tijd van me leven heb jij aan mij gegeven! ...
0
0
Public

Verliefd maar toch verloren...

liefde is mooi... maar het is een werkwoord!! het is verleden is verleden, spijtig genoeg... Er gaat zoveel door m'n hoofd, kheb tijd nodig om na te denken en om aan mezelf te denken, ik heb het moeilijk met het verleden, ik ben kapot vanbinnen, het loslaten is gemakkelijk gezegd, ma gedaan... kben bang, bang dat het niet gaat l...
3
1
Public

Het verleden, het heden

Laat jezelf niet meeslepen door mensen die denken te weten dat je ze nooit kan breken omdat ze niet hebben gekeken naar hun eigen verleden het leven is bescheten dat mag iedereen weten! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
0
0
Public

Het verleden en het heden

Echte liefde kan je niet verbergen het gevoel is er dus moet je ervoor vechten wat ze ook zeggen laat u niet kennen ik vecht al van in het verleden en zal altijd vechten voor het heden na jaren samen zijn bekom je veel pijn ik zou men leven geven voor een toekomst zonder verleden iedereen mag het weten ons kunnen ze nooit breken...
0
0
Public

Liefde en gevoelens

In elke relatie zijn er (menings)verschillen, en iedereen heeft wel eens discussies met zijn/haar partner. Niet dat we het graag hebben of doen, maar wel omdat we elk een 'eigen' persoon zijn. Daar hebben we recht op! Je moet opkomen voor jouw 'eigen' mening! We doen er niets verkeerd mee, integendeel! Zo leer je u partner veel ...
0
0
Public

Liefde en haat...

liefde kan zo mooi zijn! Ook al zien we dat soms niet altijd.. Het gevoel veranderd gewoon niet. Die kriebels blijf je gewoon voelen. Elke keer opnieuw, bij elke aanraking, knuffel of de momenten dat je blijft staren naar me! Je geeft me het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde ben voor jou! Elke keer dat warm gevoel als ik b...
0
0
Public