3
2

Fragment Manuscript: 'Angstaanjagend Mooi'!

Marije ontmoet Heinrich Heydrich! Heydrich is diep onder de indruk van mijn suggesties om Lebensborn te verbeteren. Hij zegt,┬┤natuurlijk is liefde zoals U zelf al aangaf een te groot woord wat Lebensborn betreft. Maar ik geef U gelijk wat betreft lustbeleving. Ik vind Uw suggesties zeer bruikbaar! Vreemd op een of andere manier...

Relatie

Soms gaat beide kanten. De beste oplossing elkaar begrijpen en steunen. Zelfs als dat relatie tussen twee heel ver is, geduld en elkaar begrijpen. Als hij of zij boos op elkaar wordt vind je en manier de situatie te kalmeren, niet de situatie laten escaleren, er zijn altijd manieren en oplossingen, zoek maar uit. Nu laatste jare...
4
2
Public

15 euro geschonken voor UNICEF

Vandag heb ik voor kinder wereld organisatie 15 euro donatie gedaan. Niet veel maar ik heb dat gedaan voor alle kinderen maakt niet uit wie en wat. Komt uit mijn hart,en ik ga volgende twee weken opnieuw doen. Elke kiend verdiend en kans en ook en mooie toekomst,elke kind verdiend en leven zonder zorgen.KUnnen wij en better leve...
4
3
Public

What`s love

Wat is liefde hoe lang duurt liefde bij vele mensen liefde duurt maar en tijdje, voor sommige duurt voor altijd. Verliefd worden, kan plots gebeuren, mensen leren elkaar en worden verliefd, maar sommige blijven niet lang verliefd altijd gebeurt iets tussentijd, dus in liefde moet mens geduld hebben, in manier in de relatie, en b...
6
1
Public

Onderhoudsgeld ziezo betalen

Mensen die gescheiden zijn moeten ziezo betalen onderhoudsgeld voor hun kinderen ook ik. Mandelijks hangt vanaf, hoeweel is volgens de wet, sommige ouders bezoeken hun kinderen of nemen ze elke weekend in mijn gevaal, zie ik mijn alleen maar zondag`s en kwartier maar, en toch moet ik betalen aan mijn ex onderhoudsgeld voor mijn ...
3
3
Public

Waarom mensen huilen

Veel mensen huilen door allerlei dingen, ze voelen soms tristig, iemand verloren in hun leven, maar soms mensen huilen ook als ze blij zijn over iets. Stel als je wint loto voorbeelt, mens huilt omdat je hebt gewonen, je wordt rijk, maar huilen is ook gezond voor veel mensen, want alles wat in uw lichaam in het binnen zit komt n...
4
3
Public

Love is sweeter than hate

To love sombady is better than to hate sombady. Try it , you will find out. World will be a better place if we dont hate each other. Why not try to talk to one another, instead of killing each other, find ou things that all we can do together , interesting things how we can make a better place to live in. Make love find the prin...
2
1
Public

Waarom kinderen moeten sterven

Ik zie elke keer op facebook fotos van de kinderen in Kosovo die sterven van verschillende ziektes als kanker, leokemie, die moeten naar buitenland genezen worden wegens financiele problemen die hun ouders kunnen niet betalen en vaak vragen ze hulp aan mensen die kunnen helpen met geld te verzamelen. Vaak deel ik ook fotos op fa...
2
2
Public