De terugkeer van mijn wederhelft...(Gedicht)

De mooiste dag van mijn leven Zou een wonder kunnen zijn Omdat het te mooi lijkt om waar te kunnen zijn Jouw liefde voor mij bedroeg een scherm Het scherm tussen ons in met doornen wat het tegenhield Beter zouden onze wegen kunnen scheiden dacht jij Maar ik geloofde in jou en mij, ook al sluit je je af Ik probeerde door te gaan ...
4
3
Public

Story - De angst voor de liefde...

Wetend dat hij diep in zijn hart hetzelfde voelt als jij Maar net als bij Romeo and Julia zit er een muur tussen jullie Een muur zo dik dat het maanden lijkt te duren om deze te doorbreken..... Een van de twee heeft de muur om zich heen gebouwd Hij durft het avontuur der liefde niet aan te gaan vanwege angsten om zich te binden ...
20
9
Public

Liefdesverdriet - Soms van Lange Duur.....

Zonder hem ben ik niet meer dan een speld in de grote lege woestijn Ik voel me niks, heb het gevoel er niet meer te willen zijn Zo erg, soms manisch en soms een dag vreselijk depressief Mijn hart lijkt nooit meer te helen. En wat mis ik die tijd van november vorig jaar toen ik hem tegen kwam Die mooie gesprekken dat hij me in ve...
15
7
Public

Verlaten Gevoel

Al maanden hoor ik niks van hem Hij beloofde terug te komen en ik verzamelde alle moed en gaf hem de tijd die hij nodig had Ik vond het tegelijkertijd heel moeilijk maar besloot ondanks mijn verdriet er doorheen te bijten De dag door te komen zonder maar een enkel berichtje van hem te ontvangen Ik visualiseer nog altijd het gelu...
6
1
Public

Onzekerheid in een liefdesrelatie

Jij en je nieuwe liefde hebben een prille relatie. Het lijkt het begin maar hij/zij lijkt nu al de ware voor jou te zijn maar je lover laat steeds minder van zich horen. Of je bent verliefd op iemand waarvan je denkt dat hij al bezet is of jou niet ziet staan zonder dit zeker te weten. Als iets heel veel onzekerheid met zich mee...
0
0
Public

8 Dating Do's en Don'ts voor Vrouwen

Hier zijn de acht handigste tips om een man voor je te winnen tijdens een ''eerste date'' Er zijn soms van die afwachtende mysterieuze types tussen die geen woord durfen uit te brengen, als jij dit ook niet durft kunnen er pijnlijke stiltes vallen tijdens een date. Hier zijn wat algemene richtlijnen van '' Hoe vang ik het beste ...
4
3
Public

Verlangen naar droom geliefde: Farao Romantiek

Ik ben altijd al gefascineerd door de Egyptische farao Toetanchamon en zijn vrouw Anchesenamon. Ik zag ooit een jonge man die op hem lijkt. Dit gedicht gaat over hem... Het beschrijft mijn gevoel en geen feiten of meningen. ''Levende'' Farao Romantiek Mysterieus en Onbereikbaar Toen ik zijn bloedmooie uiterlijk met donkerbruine ...
7
3
Public

Gedichten Over De Liefde I

Titel: Niets is zo geweldig als gevoel van liefde. Voor ik hem ontmoette was mijn leven een en al tegenslag Het liefste reiste ik alleen over de wereld, als enig alternatief Maar niets is zo bijzonder dan de aantrekkingskracht Van liefde, een hogere macht Toen kwam hij in mijn wereld, met zijn bruine huid en donkere ogen Ik bego...
3
0
Public

De ''Ware Liefde'' Bestaat....

De ''Ware'' Bestaat Veel mensen denken dat liefde altijd je hart zal breken en je leven helemaal overhoop kan halen. Helaas is dat in veel gevallen zo. Maar toch zijn er wereldwijd prachtige verhalen bekend van mensen die uiteindelijk (Soms na versleten relaties en scharrels) de ''Ware Liefde'' hebben gevonden en bij elkaar blij...
8
3
Public