Weer een paar levenslessen er bij !

Weer een paar levenslessen er bij ! Naarmate je ouder wordt leer je steeds meer levenslessen er bij. Het leven verloopt niet altijd eerlijk maar is nog steeds goed Bij twijfel kleine stapjes nemen Geen tijd verspillen aan haat Je hoeft niet elk argument te winnen Huilen samen met iemand is beter als alleen Je mag soms best boos ...

Zelfs een oceaan er tussen hield onze liefde niet tegen

Zelfs een oceaan er tussen hield onze liefde niet tegen Ieder meisje heeft een verlangen in haar hart, een geheim, het ontmoeten van haar zielsverwant, de man die speciaal is in haar leven. Ik groeide op en dacht vaak over de talloze mogelijkheden na wie die man voor mij zou kunnen zijn. Van binnen in mijn hart wist ik dat hij p...

De magie van de ware liefde blijft altijd een geheim

De magie van de ware liefde blijft altijd een geheim Je kent het wel jongen ontmoet meisje en meisje ontmoet jongen, worden verliefd op elkaar en trouwen. Toen ik 18 was werkte ik naast mijn studie als serveerster. Ik leerde er een man kennen die ouder was als ik end acht dat dit hem wel zou zijn. Ik verhuisde uit huis en trok b...
30
11
Public

Het dilemma van een gebroken hart

Het dilemma van een gebroken hart Ik wil graag een verhaal met jullie delen wat gebeurde in mijn schooltijd. Ik ging na de havo naar de universiteit en vond naar mijn menig iemand die eerlijk was en oprecht. Hij zorgde voor me en stond klaar voor me als ik in nood was vanaf het begin van de colleges tot het einde van de dag. Hij...