Humor, moppen, leuke spreuken

Vandaag nog wat moppen en leuke spreuken….. Het klooster: Bij een klooster zijn enkele bouwvakkers bezig met een renovatie. Op een regenachtige dag staat Moeder Overste op de eerste verdieping te kijken naar de vorderingen van de renovatie. Zij staat uit het raam geleund en hoort hoe de bouwvakkers tegen elkaar praten en dat g...
3
1
Public

Humor, spreuken en moppen

Zomaar wat leuke stukjes….. Mijn familie Ik ben een kind uit een heel groot gezin. Toen ik geboren werd, was ik nog heel jong. Mijn ouders waren niet thuis, die zaten in het aardappelveld. Het was wel niet van hen, maar ze haalden er wel aardappelen. Mijn vader had pas een tijdje vastgezeten, vanwege zijn geloof. Hij geloofde ...
6
0
Public

Leuke stukjes en spreuken

Wat leuke spreuken: - Beter een blauwtje lopen, dan een groentje blijven. - Het zijn de dwarsliggers die het spoor doen rechtlopen. - Wie het probleem niet ziet, snapt ook de oplossing niet. - Het huis lag aan het water, maar het lag niet aan het water dat het huis aan het water lag. - Als je verliest, vergeet dan de les niet. -...
11
3
Public