Ik leen dit leven

ik leef, ik leen dit vluchtige leven gebruik er één misschien voor even de wilde zeeën lijken alle zeven een oneindige bron van bruikbare tijd ik zal nog geen laatste adem geven een traan, ik ween een zakdoekje weven klein als een teen beschermend als teven we moeten dan ook vooruit met de geit voor mij een steen we wenden de...

Het duivels passende deksel

Nieuw nieuw Nieuw Het duivels passende dekseltje speciaal voor u !! wees niet beschaamd,doe eens zoter past ook een dekselop jouw pot ! Op ieder potje past een deksel. Is dat gewoon een gezegde, of zijn er effectief deksels voor elke pot ? Wel, zoek niet langer, kom bij ons ! Wij hebben voor elke pot inderdaad een deksel. Een gr...

Zittend op een tak - verhaal

Hier zit ik nu. Verlaten door iedereen. Door de liefde van mijn leven, of zo voelde hij toch aan. Verlaten door mijn vrienden, door kennissen, door familie. Die laatste drie zonder dat ze het zelf weten. Met hen kon ik iets niet delen. Iets, iets ontastbaar, iets onbeschrijfelijks. Iets, ... , geheim. Maar nog het meest verlaten...

Zittend op een tak - 'gedicht'

Ik weet het niet goed meer ‘k weet niet wat te doen welke richting ik moet gaan twijfels van noen tot noen ik bevind me in een web op de bodem van een fles een fles in een doolhof en dat zonder gps ik zou moeten vertrekken maar weet niet eens waarheen hoe moet ik denken ik geraak niet op de been ga ik links of rechts de spinse...

Ook olifanten kunnen vliegen

“Later, als ik groot ben” zegt Jef, “wil ik daar boven kunnen vliegen. Daar, boven in de lucht. Dan vliegen we met z’n tweetjes naar ergens, hier ver vandaan. Naar de weide van Boer Kees, of misschien wel naar Marie, die woont helemaal aan de andere kant van het dorp. Of naar de zoo, daar zijn we nog nooit geweest. Naar ...

Verwondering - Winterse wandeling

winterse wandelingverwonderlijke zichtensneeuw en schemeringuitzonderlijkelichten gekleurde lucht een vogel vlucht bronstig wild wind stilt wachtend verwarmen elkaar omarmen verlangen naar meer verwondering keer op keer Een shortlist plaats in de gemeentelijke gedichtenwedstrijd

Love U more

Een engels gedichtje, een deuntje dat in mijn hoofd speelt... Ben geen songwriter, maar wilde het toch eens noteren voor mezelf. Love U Love U More Today even more Even more then before Not seeing you - is hard, Not hearing you - is quiet - too quiet Not hugging you - is like hell Love U Love U More Love U More Then before Love ...