Leven en dood wandelen samen door onze levens

Leven en dood wandelen samen door onze levens Duisternis verbruikt alles in het leven en het leven bestaat niet zonder licht. De hele wereld zou zonder licht een grote enge duisternis zijn alsof je in een pikzwarte kamer kijkt. Je kan alleen het licht zien als je gelooft. Net als toen je geboren werd. Uit die duisternis stijgen ...

De akelige spin die mij kwam vervelen in mijn droom

De akelige spin die mij kwam vervelen in mijn droom Een onheilspellende harige grote spin kroop zo uit mijn kledingkast. Het donkere harige lijf van die gruwelijk spin stond in schril contrast met het wit van de kast en de plinten. Moordneigingen kwamen in mij op en ik dacht de spin maar snel te doden voordat hij mij aan zou val...

Mijn dromen die ik had toen ik opgroeide

Mijn dromen die ik had toen ik opgroeide Ik kan me nog goed herinneren dat ik op de kleuterschool werd gevraagd : Wat wil jij worden als je later groot bent? teken het maar uit zei de juffrouw dan en alle kinderen gingen emt felle kleurtjes iets op papier tekenen. Onze tekeningen werden dan opgehangen in de gangen van de school ...

Een onbeantwoorde liefde wordt met KERSTMIS beantwoord

Een onbeantwoorde liefde wordt met KERSTMIS beantwoord Doortje zat gezellig samen met har familie bij de prachtig versierde kerstboom in de woonkamer. het was een heerlijke dag geweest en ze had cadeaus gekregen die ze allemaal prachtig vond. Ze was samen met haar ouders naar een mooie kerkdienst geweest waar ze God had bedankt ...

Ben nooit bang voor SATAN

Ben nooit bang voor SATAN Het was op een koele herfstdag dat iedereen in het kleine dorpje vlakbij Amsterdam wakker werd. het was zondagmorgen en normaliter gingen alle mensen dan naar de kerk. Ze trokken allemaal hun beste kleding aan en liepen gezamenlijk naar de kerk toe. Voordat de dienst begon keuvelden ze zacht nog wat met...

Dieren kunnen zich aangetrokken voelen tot mensen

Dieren kunnen zich aangetrokken voelen tot mensen Het was een prachtige zomerdag en een klein gezin besloot om naar de dierentuin te gaan. Even lekker van het mooie weer genieten en de dieren van de dierentuin bewonderen. De jonge vrouw droeg een prachtige rosé jurk, een los vallende jurk met spaghetti bandjes, een dunne riem e...

De nieuwe dageraad van een drugsverslaafde

De nieuwe dageraad van een drugsverslaafde Hij zat op de bank in zijn rommelige huis in een saaie afgeleefde omgeving. Het paste bij hem bij zijn eigen saaie natuur die zich had weerspiegeld in zijn eigen huis. De gordijnen hingen vastgespijkerd aan de muren en er was in maanden niet schoongemaakt. Er was geen bron van licht en ...