Een wok vol lekkers, zelf wokken.

Een wok vol lekkers! Foto: Het resultaat! Mijn gezin is gek op chinees eten. Zelf heb ik gewerkt bij een chinees restaurant, een goede die alles zelf maakt! Zo heerlijk, maar de recepten zijn geheim en een goed bewaakt geheim ook! Geïnspireerd door een recept van Plazilla schrijfster City: Recept, zelf wonton soep maken, ben ik...
0
0
Public

Spinazie pasta

Dit recept is een hit bij mijn gezin en ik heb het eigenlijk altijd wel in huis, dus makkelijk als je even geen zin hebt in boodschappen! Echt een recept voor de makkelijke en snelle keuken! Net zoals bij het recept bietenpot uit de oven, is het recept zeer geschikt om aan te passen naar je eigen smaak en behoefte! Mijn hoeveelh...
6
2
Public

Bietenpot, uit de oven.

Ik ben altijd fan van ovenschotels. Kinderen vinden het vaak lekker en je kan het meestal wel vooraf klaarmaken. Deze bietenpot is een familie recept, iedereen in de familie geeft er ook zijn eigen draai aan, precies zoals het hoort met koken! Voel je dan ook vrij om lekker je eigen draai te geven aan dit recept! Voor deze ovens...
6
2
Public