Record Store Day 2014

Ieder jaar wordt er door heel Nederland het bestaan van Record Stores gevierd. Gezien ik ben opgegroeid op festivals en bij concerten, en het luisteren van echte muziek me met de paplepel is ingegoten ben ik op deze dag ook altijd erg betrokken. Samen met mijn ouders trok ik gisteren Rotterdam en Delft in om te genieten van een ...

Eargasms met dank aan MOKE

Eargasms, ik gok dat iedereen wel kan raden wat ik daarmee bedoel. Het is zomer, dus veel live muziek. Mijn ouders slepen me overal mee naartoe, en soms zijn de rollen omgedraaid en sleep ik ze mee. Dit keer waren het mijn ouders die zeiden: We gaan naar Den Haag! Bij 'live muziek' was ik verkocht, en toen bleek dat een bandje m...

Willem Frederik Hermans

Het enige deel van het vak geschiedenis dat ik altijd interessant vond was de Tweede Wereldoorlog, en de Eerste misschien ook wel. De rest kon me vrij weinig schelen, gebeurd is gebeurd, het is niet terug te draaien dus waarom zouden we het uit ons hoofd leren? Leren moest ik toch, dus daar waagde ik me vandaag aan en toen ik mi...