Ach wat leuk

En ineens verscheen daar 0,25euro op de Plazilla-rekening. The winner is: http://mpe-reflections.plazilla.com/verdrietmag-dat
8
3
Public

Te koop: nieuwe man. Euh...niet dus.

Je zal vanalles te koop zien staan op het net. Maar wanneer het op de 'nieuwe man' aankomt, nou ja...die houdt ieder toch liever lekker voor zichzelf. Wat is de 'nieuwe man'? Wel, de nieuwe man is een man die niet vies is voor huishoudelijke taakjes. Hij stropt zijn mouwen op en helpt vrouwlief met de was, de plas én de kids. D...
21
5
Public

Dromend van popcorn...dolen tussen maïs

Mijn buurvrouw heeft altijd wel van die leuke ideeën voor uitstapjes naar oorden waar ik vaak nog nooit van gehoord heb. Dit jaar kwam ze af met: 'Zin om mee te gaan naar het maïsdoolhof in Peer?' Ik moet zeggen, het heeft me even doen stilvallen. Het wat-doolhof? Jawel, een maïsdoolhof. Nu ja, het leek me een leuk idee. Peer...
8
2
Public

Snoepkont en dikkerd niet zelfde persoon

De dikkerd en de snoepkont zijn hier, ten huize A., niet dezelfde persoon. De dikkerd, dat ben ik. De snoepkont? Laat u het ter ore komen uit de kindermond(en). Afgelopen vrijdag kregen de kinderen van oma en opa een doos met snoepjes. Zo van die kleine blauwe smurfjes met suiker op. Zo van die wat zo heerlijk blijven plakken aa...
6
1
Public

Over opruimdagen (die wel flink maar niet fijn zijn) en bereknuffels (die liefst niet op kannibalisme uitlopen)

Mama: “Schatjes, ik denk dat het tijd wordt om eens op te ruimen. Kijk nu eens naar de speelkamer. Zoveel rommel. Jullie weten: rommel maken mag, maar er is ook 'opruimdag'. En dat is vandaag. Dus,... begin er maar aan.” Na een tijdje horen we Laura haar zus van 2 coachen... Laura: “Eline, nee dat moet niet in die doos, da...
11
2
Public

2 - 1

Broer komt op bezoek. Emma, ons buurmeisje, speelt hier met de kinderen. Vraagt mijn broer aan mijn oudste dochter: 'Vertel me eens, wie is dat meisje?' Zegt de dochter: 'Dat is Emma. Dat is mijn vriendinnetje.' 'Haaa...,' reageert broer en richt zich dan tot mijn jongste dochter: 'Is dat ook jouw vriendinnetje, Eline?' Eline, e...
0
0
Public

Tot de volgende zitting? Hilarisch gewoon!

Drie jaar geleden ontvreemdde onze buurman, die een eindje verder hier in de straat woont, onze aanhangwagen. Hij had wel pech, want de achterbuur had hem hierbij op heterdaad betrapt. Er werd klacht neergelegd bij de politie en de bal ging aan het rollen. De zaak kwam drie keer voor de rechter. De tweede en derde keer in hoger ...
37
11
Public

Eerste centjes (letterlijk) bij Bol.com

Zojuist zag ik dat mijn eerste centjes ( letterlijk centjes, het gaat om 0,52euro ) aan commissie ontvangen heb. Ik kreeg er nog een bonusje op van 2,50euro, omdat het de eerste bestelling was op mijn partneraccount bij Bol.com. Wel wel, wat een leuke verrassing! Maar ik ben vooral blij dat ik iemand enthousiast heb kunnen maken...
8
3
Public

Koffie op het werk. Wanneer en hoeveel je maar wil?

Op kantoor... Elke keer dat Evy koffie wil nemen, zegt het apparaat ‘gelieve het waterreservoir te vullen’. Dus, als ze echt graag koffie uit de machine krijgt, zal ze eerst moeten doen wat het ding van haar vraagt. Al enkele weken gaat het zo… iedereen krijgt koffie, maar komt Evy eraan dan moet ze eerst bewijzen hoe graa...
6
0
Public