Hellup ! Iedereen weet het beter!

EVERYBODY IS A GURU Wist jij dat al? Ik ook niet....maar iedereen weet het tegenwoordig echt beter dan ikzelf! Ja echt.... Zelfs Ikea, zo las ik in de laatste catalogus...ik mag knoeien en met mijn bord op schoot bijvoorbeeld. Op facebook krijg ik allerlei berichten voorgeschoteld van lieve mensen die ik niet ken die mij de 10 g...
3
0
Public

Autisme en gevoelens

Een vaak gestelde vraag is of mensen met Autisme (ofwel het ASS) gevoelens hebben? Ik spreek nu vanuit mijn eigen ervaring: Mensen met autisme hebben wel degelijk gevoelens, natuurlijk hangt alles af in welke graad je autisme hebt. Het verschil is dat mensen met autisme hun gevoelens moeilijk kunnen uiten, ze weten niet hoe. Ik ...

De Plaziliaanse surprise overval...

De surprises vliegen om je oren hier.... Die moz@rt heeft wat te weeg gebracht 't lieve mens had een 'surprise verrassing' bedacht van Paziliaan tot Plaziliaan zouden ze digitaal- aan 't uitwisselen gaan maar wat gebeurt er nu op deze schrijverssite een overvol surprise beleid je kan daar 'bijna' niet meer komen 'k zie naast de ...
29
19
Public

Kuiken uitbroeden in broedmachine

het begin: Een paar maanden geleden ben ik begonnen met eieren van de kippen te nemen en deze in een broedmachine te leggen. Ik wist hoe warm het moest zijn en welke vochtigheid maar ik vond geen hygrometer waardoor ik de vochtigheid niet exact kon doen. na 25 dagen broeden: Na 25 dagen deed ik de eerste eieren eens open om te k...

Is dit slim? Of juist niet? Wél makkelijk naar de toekomst gezien...

Mogelijk 'on'-slim?? Of het slim is weet ik niet maar toch nog één stukje op Plazilla. Niet voor mijzelf -vanuit enig rancune gevoel, niet voor anderen maar om een makkelijke link van uitleg aan te maken waarom ik er niet meer ben. Regelmatig krijg ik mailtjes of pb-tjes met de vraag waarom ik er niet meer ben. Een stuk met ee...
38
43
Public

Hoe ziet trots eruit?

Alles over trots zijn, trots voelen en trots zien... Trots... niet uit te leggen men zou zomaar ' opschepperij' tegen je zeggen maar dat is het niet trots is iets wat je niet ziet je kijkt wel en maakt verslag dit is wat ik zag... t ' was mijn dag mijn meiden met een lach zelfs een dwarse viervoeter onder 'appèl ' redden ons in...
45
35
Public

Wordt regisseur van Uw eigen leven,dan volgt de rest vanzelf 137.

137. Wordt de regisseur van U eigen leven, dan volgt Uw loopbaan vanzelf. Voorkom dat je leven eruit gaat zien als de duiker hierboven koud en kil en in een natte omgeving, waar altijd een tekort aan zuurstof is. DRIMPELS heeft het werken altijd gezien als iets wat noodzakelijk is om te kunnen leven. Hij had ook al gauw in de ga...
45
12
Public

Schrijfgerei door de eeuwen heen...

Veel plazilla schrijvers hier.. we tokkelen maar wat op onze computer, maar vroeger was het anders, ik neem je mee terug in de tijd, terug naar het alle begin.. schrijfgerei door de eeuwen heen! Het schrijgerei van de geschiedenis. Een schrijfriet of rietpen was een rietstengel met een gescherpte punt. Een schrijfstift was gemaa...
6
1
Public

Mijn loopbaan is vooral zittend werk

Regisseur Daar ga je Na je schoolcarriere Volgt de echte wereld Hoe ben je van plan die in te richten? Ben jij een goede regisseur geweest van je eigen loopbaan? Ik niet Ik heb geen beroep vanuit mijn opleiding Maar ja, ik wilde enkel moeder worden Van zes kinderen welteverstaan Zoals thuis Op mijn dertigste had ik er al twee He...
10
3
Public