Hier volgt een bekentenis!

Echt waar! Hier volgt een eerlijke bekentenis. Vandaag ga ik met de billen bloot! Het zou er toch een keer van moeten komen, maar nu moet ik er echt aan geloven. Het einde is zoek..... Xead. Ik ben compleet in de ban van xead! Het bepaalt mijn leven. Elke dag denk ik er aan. Er is haast geen moment dat ik niet met het schrijven ...
39
26
Public

Ik mis je. Ik verlang naar je.

Ik maak te weinig tijd voor je vrij. Ik mis je en ik verlang naar je. We waren zo één, zo ontzettend diep verbonden samen. Zoals jij met mij verbonden bent is niemand met mijn innerlijk verbonden. Jij en ik delen alles samen. Van de kleinste gevoelens tot de grootste angsten. Met zijn tweeën kunnen we meer aan dan een mens oo...
19
14
Public

Een brief aan mijn opa

Lieve opa, Hoe lang is het nu geleden, dat ik je voor het laatste sprak? Langer dan de keer dat ik het laatst tot je sprak, maar ook die keer is alweer lang geleden. Het is niet dat ik niet aan je denk, het is denk ik gewoon hoe het leven gaat: je staat meer stil bij de dingen die er zijn. Bij de mensen die er zijn. Ik weet niet...
23
12
Public

Een blanco papier

Daar zit je dan. Achter je bureau van donker kersenhout in een comfortabele leren draaistoel. Natuurlijk had je net zo goed op een harde, houten keukenstoel kunnen zitten, want het ongemak wordt er niet door weggenomen. Je schuift wat heen en weer, staart een paar tellen uit het raam. Nee! Het wordt hoog tijd. Niet langer laten ...
15
8
Public