Ik leefde samen met een borderliner: hoofdstuk 10

Voor degene die mij al zo lang volgen: Bedankt! Echt fijn! Ook voor de niet-leden van XEAD. Ik had van de week 329 bezoekers op mijn profiel in een dag! Dat is goed voor mijn zelfvertrouwen en geeft me steeds weer motivatie. Afspraken nakomen, dat is zo moeilijk! Van de uitkeringsinstantie mocht ze thuis bijverdienen in het pedi...
16
13
Public

Ik leefde samen met een borderliner: hoofdstuk 9

Ik ben sinds mijn vakantie mezelf wat aan het oriënteren binnen de wereld van de uitgevers. Vakantie levert ook nieuwe gedachtes op. De motivatie om toch echt een boek uit te gaan geven is groter geworden. Ik kan de hulp van lezers dus goed gebruiken. Jullie feedback en duimpjes heb ik hard nodig ;-) Re-integratie. Na de therap...
19
15
Public

Ik leefde samen met een borderliner: hoofdstuk 8

Een druk leventje was het met Maaike. Ik ben nog lang niet uitgeschreven merk ik. Ik kom soms woorden te kort... geniet, reageer en duim voor me! Therapie. Ja therapie. Dat had ze nodig. Ik had enorm veel hoop. Het kon zo ook niet langer. Maaike zelf ging er aan onderdoor. Mij sloopte het ook en de kleine Sanne had ook vast veel...

Ik leefde samen met een borderliner: hoofdstuk 7

Jeetje wat een fijn weer hebben we toch in Nederland he? Ik had beter thuis kunnen blijven. Ik ben bijna drie weken op vakantie geweest in de vouwwagen. Regen, regen, regen. Ik ga als een gek sparen om volgend jaar lekker naar Spanje te gaan! Maar goed. Ik ben weer verder gegaan met schrijven. Huizen kijken? Nu we toch op Nederl...
17
11
Public

Samenleven met een borderliner

Samenleven met een borderliner Onlangs werd ik door een organisatie van ervaringsdeskundigen gevraagd om een beschrijving te geven van thema’s en boodschappen die ik belangrijk vind in mijn ervaringsverhaal. Dit was puur uit nieuwsgierigheid van deze organisatie. Ik vind het zinvol dit te delen hier, daar dit de plaats is waar...
39
14
Public

Waarom overkomt mij dit?

Gisteren was een euforische dag voor mij. Niet alleen maakte ik bekend dat ik verslaafd ben aan schrijven, maar er is mij gisteren nog veel meer overkomen. De ochtend. Gisteren ochtend begon het eigenlijk net als elke ochtend. Een doorsnee dag in huize de Jong. Om kwart voor zeven ging de wekker van mijn lief. Ze heeft hem twee ...
41
24
Public

Ik leefde samen met een borderliner: de titel!

Gisteren had ik meer bezoekers dan ooit! Meer dan 500 bezoekers aan mijn artikelen in een dag. Mijn artikelen onder bovenstaande titel worden nog steeds veelvuldig gelezen. Het motiveert me dan ook elke dag om verder te schrijven, al 110 paginas momenteel Wil je dit verhaal van begin af aan lezen? http://www.xead.nl/ik-leefde-sa...
63
21
Public

Ik leefde samen met een borderliner: Het boek

Allereerst wil ik mijn lezers enorm bedanken voor de motivatie die jullie mij hebben gegeven in de aanzet tot schrijven. Jullie hebben daarom ook recht op een primeur! Persoonlijk. Gisteren heb ik een erg leuk en lang gesprek gehad met de vertegenwoordiger van een uitgeverij/drukkerij. Ze was erg enthousiast over mijn verhaal. I...
67
25
Public

Ik leefde samen met een borderliner: hoofdstuk 11

Het straatfeest en het organiseren er van. Daar is het langslepende einde allemaal begonnen. Ik hoop dat het jullie weer boeit zoals alle andere hoofdstukken. Ik krijg steeds meer lezers, erg leuk. Komende week ga ik rond de tafel met een uitgever voor 't eerst. Een deel van het manuscript zal ik moeten herschrijven verwacht ik,...
25
16
Public