Ik ben gewoon nog niet zo ver...

Ik ben een... Ik ben gewoon nog niet zo ver... Na zoveel mishandelingen... en twists and turns... Door anderen... Moet ik even bijkomen... Ik doe alles, en alles doet het nog... Maar wat slow... Zo'n klein tikkeltje slow dat je dat niet merkt... Maar ik wel... Er was weinig vooruitgang, omdat mn kinderen ook nog eens op een zeer...

Ugh de wereld... Het is zo mooi, maar soms zo veel... Bemoeienissen...

Ik ben een...: Bekeken mens... En vies dat ik het vind! Bekeken door de buren. Alsof ik ze ooit uitkoos? Ze konden overal wonen, maar bleven hier... Met de glazen naar de muren.. Even turen, wat woont hier? Een privacy! Maar het scheelt ze niets... Ik hoor daarmee hun verhalen over spoken, die er niet én nooit zullen zijn... Wa...

Mooi kerstverhaal werd een mooi nieuwjaarsverhaal! Mijn zoon was een één eiige tweeling.....! Op de laatste mogelijke dag om te delen werden het er 2... En toch werd hij alleen geboren!

Ik ben een tweeling! Kan hij zeggen... Les 1... Altijd precies ongesteld... Precies aan het menstrueren... Precies een aantal dagen elke keer weer voor je bloed.... Altijd een precieze cyclus... = Ben je dan één dag overtijd... en ben je na deze ervaring erna weer altijd precies op tijd met je rode dagen... dan was je zwanger ...

Thuis, je nest, is je leven.

Ik ben een... dier op mijn nest... Ik woon hier, omdat ik hier geboren ben... Met heel veel wegen kwam ik hier terecht... Een overgrootvader die onbekend is en van ver weg kwam, maar met mijn overgrootmoeder kinderen maakten... Zij was Duits... En zij kwam hier in Friesland terecht... Mijn vader trouwde mijn Hollandse met een vl...

Succes: Succes vinden en dan meer van hetzelfde...

Eerst succes vinden... Waar is het? De basis van succes: 1.Alles hebben....Alles wat je nodig hebt....En iets behalen van wat je nog niet hebt... Dus als je iets mist ga je er naar op zoek. Groot succes: 2. Is boven op alles hebben dat je nodig hebt, extra succes....extra's hebben en nog meer bereiken dan je in de basis nodig he...