Welke schrijfvorm (vertelperspectief) leest het prettigst?

Iedereen die leest heeft een voorkeur. Zo ken ik mensen die absoluut geen boeken willen lezen die in de ik-vorm geschreven zijn. Welke schrijfvorm (vertelperspectief) leest het prettigst? De opzet van een boek Er zijn veel verschillende soorten manieren om een boek te schrijven. De ene auteur kiest gericht voor de ik-vorm, terwi...
30
33
Public

Schrijfopdracht verbijsterd - volgelingen van de zwarte dood

Gisteren trof ik een zeer boeiende schrijfopdracht van Verbijsterd aan en hoewel er duizend-en-een onderwerpen zijn die dan opeens te kiezen zijn, viel mijn oog uiteindelijk op het onderstaande stukje geschiedenis. Schrijfopdracht verbijsterd - De volgelingen van de zwarte dood Amsterdam zomer 1665 Het is onmogelijk om mijn ogen...
13
13
Public

Waar ligt de grens - Mijn leraar is mijn fan

Tegenwoordig gebruiken docenten steeds vaker de sociale media om leerlingen te bereiken. Maar waar ligt de grens? Waar ligt de grens - Mijn leraar is mijn fan Tegenwoordig gebruiken docenten steeds vaker de sociale media om leerlingen te bereiken. Maar waar ligt de grens? Bijna iedereen hier heeft wel een profiel op hyves, faceb...
23
28
Public