Kiek’n wat ’t wordt

Het zijn intense weken. Ik heb een leuke man ontmoet en ben verhuisd. Voor de eerste keer in mijn leven woon ik in mijn eentje. Na ongeveer 3 maand bij mijn ouders te hebben gelogeerd heb ik het rijk weer alleen. Ik kan doen en laten wat ik wil, zonder dat zij er een mening over hebben. Dus al op de dag van de verhuizing had ik ...

Oehlalaaaa: een man met potentie

Ik heb al dagen barslecht geslapen. Starend naar het plafond denk ik aan de kerstmiddagparty waar ik was. Ik liep de trap af richting de dansvloer en daar liep hij. We wisselden een blik van herkenning uit, maar vervolgden onze weg. Onwennig door de situatie, want hoe vaak kom je spontaan een man tegen waarmee je al leuk hebt ge...

Concurrentie van mijn online alterego

Ik ben op de chat spontaan, assertief en extravert. Dit ben ik niet altijd in real life, dus ik snap dat ik soms tegenval op dates. Veel mannen waarmee ik lang heb gechat druipen af na de eerste date. Of laat ik gewoon zeggen waar het op staat: ze dumpen me. Niet omdat ze me niet leuk vinden, maar wel omdat ik niet de uitgesprok...

Exit apps van de boer:

[18:56 16-12-2014] Boer: Hooiii sorry dat ik wat stil was.. Het zijn drukke dagen, maar die heb jij ook! Ik heb zo wel ff de gelegenheid gehad om wat afstand vd situatie te nemen.. En ik moet eerlijk gezegd bekennen dat ik het toch niet zo zie zitten verder, alleen al vanwege de reisafstand. Daarnaast vind ik je heel aardig en v...

IJskoude eerste date

“Ik heb speciaal een rokje aangedaan zodat jij straks iets op te warmen hebt.” Grapjes hebben we al genoeg gemaakt via whatsapp, maar nu was het echt zo ver. We staan voor de deur die ons leidt naar een gigantische vriescel om ijssculpturen te kijken. Hij kijkt me ietwat verlegen aan en lacht voorzichtig. We lopen langs de k...

Boer zoekt vrouw: eerste date

Mijn boer zou zeker 1.462 brieven ontvangen als hij meedoet met ‘Boer zoekt vrouw’. Gelukkig heb ik ‘m gevonden voordat hij zich kon aanmelden. En ik ben er superblij mee; hij is écht zo leuk. Maar dat maakt me ook nerveus. We chatten ongeveer 1,5 week dag en nacht met elkaar. Ik breng uren chattend door terwijl ik zou mo...

De klap

Ineens overvalt het me. Ik voel me alleen. En niet zo’n klein beetje ook. Ik zit op kantoor en uit het niks komen de tranen. Ik ben zo verschrikkelijk moe. Het resultaat van maandenlange fysieke en mentale overbelasting. Je kon er op wachten natuurlijk, maar toch overvalt het me. Ik zou graag tegen iemand willen aankruipen die...

Parallel daten » Wanneer ben je een date-slet?

Ik heb mijn lijntjes uitgegooid. Er lopen altijd zo’n drie tot vier projectjes tegelijk. Want waarom zou ik gokken op één man terwijl er honderden tot mijn beschikking staan op een datingsite? Ik ben daarom met nogal veel mannen aan het chatten en word ook regelmatig mee uit gevraagd. Bij sommige mannen ga ik daarop in, ande...

Behangen in lederhosen

“Zit nu met lederhosen in de trein”, aldus mijn meest recente Mr. X. Ik trek een wenkbrauw op, want mannen in lederhosen vind ik niet bepaald aantrekkelijk. En de feestjes waarop mannen met lederhosen rondlopen, zijn ook niet echt mijn ding. “Coen und Sander Fest was leuk. Ben nu op weg naar huis, lekker zat in de trein. H...