Luis Suarez, een supervoetballer

Kranten lees ik in principe niet meer, alhoewel ik zo nu en dan nog wel aan 'koppensnellen' doe. Soms kom ik dan een kop tegen die mijn verbazing en nieuwsgierigheid wekt, en klik ik om het betreffende artikel aan een nader onderzoek te onderwerpen. Volgens trainer Luis Enrique van FC Barcelona had hij Luis Suarez niet opgesteld...
3
3
Public

HARTENJAGEN

HARTENJAGEN Een overdenking die niet kritisch bedoeld is, maar slechts verwondering uitstraalt. Wellicht dat dit me weer blokkades gaat opleveren, maar dat kan me geen bilspleet schelen. Hartenaas is in het algemeen het eerste hartje. Steevast uitgedeeld aan zichzelf. Wellicht als lokaas? Om anderen aan de haak te slaan zodat, h...
11
25
Public

MIJLPAAL

EEN MIJLPAAL IS BEREIKT! Een mijlpaal is bereikt, ik heb nu 293 artikelen op Plazilla geplaatst. Dat motiveert me om te streven naar een aantal van 336 artikelen voor het einde van dit jaar! Weddenschappen of ik dat aantal al dan niet ga halen, sluit ik niet af maar uit. Overigens, bedenkt ik me nu, zou er eigenlijk wel iemand z...
11
6
Public