Alle mogelijkheden overwogen

Het internet doorkruist om alle mogelijkheden te overwegen,,,heb exsperten om raad gevraagd maar daden zijn uitgebleven. Want voor het probleem welk ik had in beraad...kwam geen enkele raad nog daad... Van zij die zich uitgave als exsperten en zich loven met hun weten...is gebleken dat ook zij,bij het horen van men dilema nog er...
2
1
Public

Ben klaar voor de diepvries ?

BBBBBBBBrrrrrrrrrrrr...koud vandaag op deze 12/12/2014 ,ik hoefde geen gat in men kous te hebben deze morgen om te voelen dat het ander weer was geworden deze nacht,nu was het wel gisteren al niet te mooi en erg bewolkt toch deze nacht heb ik men zelfgemaakte kraag in droog geweven gras en paar keer dichter aangesnoerd alsof het...
6
4
Public

De wandeling tussen steren.

Al geruime tijd tuurde ik door het vensterraam het glas was lichtje beslagen zodat ik met de mouw van men hemd de condenslaag wegvreef en nu en beter zicht had op de straat waar geen enkele beweging te bespeuren was dan wat regendruppels welke zich nu aan de buitenkant van het vensterraan nestelden . Het waren net levende wezent...
0
0
Public

Een nieuwe start

Ik durf het haast niet te schrijven,en diep in me is er een soort van vrees ik mischien wel de lat van hoop te hoog leg,de lat is deze dan welke voor mezelf een tweetal jaar niet meer eens in zicht was als ook de lust welke me ontbrak om nog verder te gaan met dit leven wel me na alles wat me was overkomen zinloos leek. Ik moet ...
6
3
Public

Titel De levensgang veranderen.

Het is alweer door enkele advertenties op het internet ik hier iets wil schrijven over de onzin welke er zoal word rondgestrooid over de weg en manieren welke er zoal bestaan om een andere demetie te geven aan zijn-haar huisig leven. Het is jammer te moeten vaststellen dat wanneer er mensen zouden zijn welke echt nood hebben aan...
2
1
Public

De gedachte aan onze toekomst

Dikwijls hoor ik langs diverse kanalen als deze van televizie en radio spreken over de verdere ontwikkeling van de mens en de noodzaak welke hieraan zou verbonden zijn,hierbij stel ik voor mezelf vast dat vele van deze ideen voorbij zijn gestreeft en om deze gedachte van mezelf te verduidelijken,hoef ik maar enkel te schrijven w...
3
2
Public

Het einde van de wereld

Het Einde van de WereldWie ben jij?En wie ben ik?Al die tijd zijn we gevangen inDeze wereld dat op een dag gedoemd is om te stervenLeven in deze wereld van pijnJezelf te vertellen het is gewoon een spelGone with the windEn voor altijdDe zon zal onder gaan aan de oeverDoe een wens, het is weg voor nuZeil tot aan land en ontmoet j...

Het gebed van een moeder

Hoe kan een liefhebbende moeder, de hemel uitleggenaan haar stervende kind?Geef me de woorden, o Heer, enlaat mij ze zeggen met een glimlach ...Er is een plaats genaamd hemel, Zoon,verder dan de lucht boven,Het is de plaats waar God over je waakt,Zijn Hart zo vol van liefde.Hij kijkt naar al Zijn kinderen, Zoon,Hij kijkt naar jo...

Ik ga sterven

Mijn dunne laagje schild, mijn laatste stukje bescherming wordt langzaam afgebroken. Jouw woorden die steen voor steen afbreken, je kijkt dwars door me heen alsof er nooit bescherming heeft gestaan. Het gebeurd me gewoon weer, dat ik door een wildvreemde in al mijn kwetsbaarheid wordt gezien. Je trekt het deksel van mijn beerput...
28
41
Public