Hoe werkt een weddenschapskansen calculator?

Alle wedders moeten in staat zijn om de elementen van een inzet te begrijpen, en de wiskunde die wordt gebruikt om het rendement op elke inzet te bepalen. Een weddenschapscalculator gebruikt dezelfde criteria en wiskundige principes als die een persoon gebruikt - het vereenvoudigt eenvoudigweg het proces. Laten we kijken:

Eerst moeten wedders beslissen of ze een enkele weddenschap of meerdere weddenschappen willen maken.

single Enkele weddenschap

Een enkele weddenschap is een weddenschap op een selectie, met de mogelijkheid om winst te maken door de uitkomst van één wedstrijd te raden.

single Meervoudige weddenschap

Meervoudige weddenschappen zijn wanneer een gokker verschillende enkele weddenschappen samenvoegt tot één grote inzet en in elke ronde de winnende uitkomst moet kiezen om de weddenschap als geheel te winnen.

Wat is de verwachte waarde?

Verwachte waarde is het gemiddelde bedrag dat een gokker kan verwachten te winnen of verliezen als ze meerdere keren dezelfde weddenschap plaatsen met dezelfde kansen. Gokkers gebruiken deze waarde om de kansen van bookmakers te vergelijken en te voorspellen welke de beste winst zal bieden.

Om de verwachte waarde van een weddenschap te vinden, vermenigvuldig je de kans op winnen met het bedrag dat je kunt winnen bij de weddenschap, en trek je vervolgens de kans op verliezen af, vermenigvuldigd met het potentiële verliesbedrag bij elke weddenschap.

Samenvattend: het berekenen van de verwachte waarde van je weddenschappen kan de meest nuttige som zijn om te bepalen of een bookmaker redelijke kansen biedt.

Wat is een Moneyline-weddenschap?

Een moneyline-weddenschap is meer gebruikelijk in Nederland en is een gok op wie het spel of evenement zal winnen, ongeacht het puntverschil.

Wat is de geïmpliceerde waarschijnlijkheid?

betting and gambling to determine the likelihood of an outcome. It is calculated by converting betting odds into a percentage. The implied probability reflects the bookmaker's opinion on the chances of an event occurring and can be used to assess whether a bet offers value. sportweddenschappen odds en wordt gevonden door decimale of fractionele kansen om te zetten in percentages. Kort gezegd is het de kans dat een bookmaker gelooft dat een evenement zal plaatsvinden.

Weddenschapssites passen vaak hun impliciete waarschijnlijkheidsstatistieken aan om zichzelf een voordeel te geven, anders zouden ze weinig winst maken. Als gevolg hiervan kunnen wedders 1% toevoegen aan hun eigen impliciete waarschijnlijkheidsberekeningen om het huisvoordeel te elimineren en hun potentiële winst nauwkeuriger te bepalen.

Odds Converter Odds Converter

1

Voer de kansen in, inclusief het positieve of negatieve teken, en klik vervolgens buiten het vakje om de andere kansen te laten verschijnen.

2

Voer de odds in decimale formaat in, klik vervolgens buiten het vakje zodat de andere odds verschijnen.

3

Voer de kansen in, inclusief het fractieteken, en klik vervolgens buiten de box om de andere kansen te laten verschijnen.

4

Voer het nummer in (zonder het percentage teken) en klik buiten het vakje om de andere kansen te zien verschijnen.

5

Voer hier uw inzet in, of het bedrag dat u wilt inzetten.

6

Dit veld geeft het bedrag weer dat je zult winnen, exclusief je originele inzet, op basis van de ingevoerde kansen en inzet.

Hoe odds omzetten

Op deze pagina kunt u uw kansen omzetten met behulp van onze kansenomzetter naar de drie verschillende formaten, zonder gedoe.

for comparing potential winnings or finding the best odds, there is now a handy tool available. The Odds Converter is a simple and intuitive online tool that allows sports bettors to convert odds between different formats with just a few clicks. It supports the three most common odds formats: decimal, fractional, and American odds. With the Odds Converter, you no longer have to manually calculate and compare odds – simply enter the odds in one format, select the desired format for conversion, and instantly see the converted odds. Make your sports betting experience easier and more efficient with the Odds Converter. American football of tennis , dit zijn de basisformules:

Converteer fractionele odds & decimale odds

Je kunt fractionele odds omzetten naar decimale odds door de teller te delen door de noemer en vervolgens 1 op te tellen. Bv. ¼ + 1 = 1.25

Om decimale kansen om te zetten in fractionele kansen, hoef je alleen maar 1 van de decimale waarde af te trekken, en vervolgens de resterende decimale waarde om te zetten in een breuk. 2,5 - 1 = 1,5; 1,5 = 3/2

Het omzetten van Amerikaanse kansen/geldlijn kansen naar fractionele & decimale kansen

Amerikaanse kansen zijn iets ingewikkelder, omdat ze werken met positieve en negatieve kansen.

Om positieve kansen om te zetten naar een decimaal getal, deel je de kansen door 100 en tel je er 1 bij op. Bijvoorbeeld (+400/100) + 1 = 5.00

Het omzetten van Amerikaanse odds naar fractionele odds is eenvoudiger. Deel de odds door 100 en reduceer deze vervolgens tot de eenvoudigste vorm, bijvoorbeeld, 400/100 is hetzelfde als 4/1.

Om negatieve Amerikaanse kansen om te zetten naar decimale kansen, gaan we de vergelijking een beetje aanpassen. Deze keer moeten we 100 delen door de kansen, of de margeregeling, en dan 1 toevoegen. Bijvoorbeeld (100/400) + 1 = 1.25

Wat betreft fractionele kansen hoeven we alleen maar 100 te delen door de geldlijnkans en vervolgens terug te brengen naar zijn eenvoudigste vorm, bijvoorbeeld 100/400 is hetzelfde als ¼.

Nu begrijp je hoe je moneyline, fractionele en decimale kansen kunt omzetten. Controleer of je legale sportweddenschappen kunt plaatsen in jouw staat met onze. gokwetten handleiding .

Gemeenschappelijke conversietabel voor weddenschapsquoteringen

Fractie Kansen Amerikaanse Kansen Demical Kansen Implied Prob wordt ge mogelijkheid
1/5 -500 1.20 83.33%
1/4 -400 1.25 80.00%
1/3 -300 1.33 75.00%
1/2 -200 1.50 66.67%
5/6 -120 1.83 54.55%
17/20 -118 1.85 54.05%
10/11 -110 1.91 52.38%
1/1 100 2.00 50.00%
3/2 150 2.50 40.00%
7/4 175 2.75 36.36%
2/1 200 3.00 33.33%
21/10 210 3.10 32.26%
11/5 220 3.20 31.25%
12/5 240 3.40 29.41%
11/4 275 3.75 26.67%
14/5 280 3.80 26.32%
7/2 350 4.50 22.22%
4/1 400 5.00 20.00%
7/1 700 8.00 12.50%
12/1 1200 13.00 7.69%

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken je weddenschapskansen?

  Om een ​​weddenschapsuitbetaling te berekenen, kies eerst welk kansenformaat u wilt gebruiken: Amerikaanse / moneyline-kansen, fractionele / Britse kansen of decimale / Europese kansen. Bepaal hoeveel u wilt inzetten en vermenigvuldig dit vervolgens met de kansen om uw mogelijke uitbetaling te bepalen. Succesvolle weddenschappen omvatten het oorspronkelijke inzetbedrag en de winst, dus vergeet dit niet in uw berekeningen op te nemen bij het gebruik van Amerikaanse of fractionele kansen om een ​​uitbetaling te bepalen. Gebruik onze calculator om nauwkeurige berekeningen te maken. Kansenberekenaar om te helpen bepalen wat uw potentiële winst zou kunnen zijn

 • Hoe berekenen bookmakers de odds?

  Bookmakers creëren hun eigen complexe algoritmen op basis van een scala aan criteria om hun sportweddenschappen kansen te bepalen. Voor evenementen zoals voetbaltoernooien kan een algoritme bijvoorbeeld resultaten bevatten van eerdere wedstrijden, waar doelpunten zijn gescoord op het veld, of wedstrijden thuis of uit werden gespeeld, en meer.

  Het is belangrijk om te onthouden dat de kansen op sportweddenschappen websites de werkelijke waarschijnlijkheid van gebeurtenissen niet weerspiegelen, omdat bookmakers een huisvoordeel aan hun statistische modellen toevoegen om geld te verdienen.

 • Hoe worden accumulator kansen berekend?

  Een accumulator-weddenschap bestaat uit meerdere individuele inzetten gegroepeerd in één grote weddenschap. Je moet alle individuele weddenschappen inzetten om een accumulator-weddenschap te winnen.

  Hoewel rekenmachines voor accumulatieve quoteringen online beschikbaar zijn, kunt u deze informatie ook zelf vinden met een eenvoudige rekenoefening. Als u uw accumulatieve quoteringen wilt berekenen, zorg er dan eerst voor dat al uw quoteringen in decimale vorm zijn en vermenigvuldig vervolgens alle decimale quoteringen met elkaar. Dit geeft u uw accumulatieve quoteringen. Om uw accumulatieve weddenschap uitbetaling te vinden, vermenigvuldigt u eenvoudigweg uw accumulatieve quoteringen met het bedrag dat u wilt inzetten. Onthoud dat de marge die een bookmaker toevoegt invloed kan hebben op het uiteindelijke uitbetalingsbedrag.