plazilla.com logo

Online Football Betting Guide

Top Football Betting Sites

Voetbal is ongetwijfeld de meest populaire sport op aarde. Als gevolg daarvan is online wedden op voetbal heel eenvoudig geworden. Dit moet niet verward worden met Amerikaans voetbal , wat een heel ander spel is!

Naast het Wereldbeker Internationaal voetbal heeft ook een aantal prestigieuze toernooien zoals het EK (UEFA Europees Kampioenschap), Copa America en de CONCACAF Gold Cup. Op clubniveau zijn de Engelse Premier League (EPL) en de UEFA Champions League populair bij weddenschappen op voetbalodds.

Al onze aanbevolen voetbal weddenschapssites bieden aan:

Hoe wij de beste voetbal weddenschappen websites vinden

Met zoveel voetbalwedden-sites die er zijn, vraag je je waarschijnlijk af hoe we ze sorteren om tot onze aanbevolen sportboeken te komen.

Deze checklist van wat topvoetbalwedstrijden websites maakt, moet je een idee geven:

Hoe aan te melden bij een voetbalwedden website

How to Sign Up to a Soccer Betting Site
 1. Beslis naar welke voetbalwedden site je je wilt aanmelden.
 2. Zoek de 'registreren' knop, die prominent op de homepage wordt weergegeven.
 3. Vul nu het registratieformulier in met persoonlijke gegevens.
 4. U kunt worden gevraagd naar een beveiligingsvraag en antwoord om een extra beveiligingsniveau aan uw account toe te voegen.
 5. Stel een gebruikersnaam en wachtwoord in voor de sportweddenschappen
 6. Als je een promotiecode hebt, kan je worden gevraagd om deze in te voeren voordat je de registratie voltooit om een ​​bonus te activeren.
 7. Ga akkoord met de voorwaarden van de goksite en bevestig je leeftijd.

Online voetbalweddenschapsbonussen.

Een voetbalweddenschap is één ding, maar de soorten bonussen die er zijn, zijn een ander verhaal. Je zult merken dat er verschillende soorten aanbiedingen voor nieuwe klanten en promoties beschikbaar zijn, zelfs als je al geregistreerd bent bij een sportweddenschappenplatform.

Deze zijn gericht op verschillende gokkers door bookmakers.

Hoe te wedden op voetbal

Introduction to Soccer Betting

Afhankelijk van waar ter wereld je gokt, kunnen voetbalkansen worden uitgedrukt als een breukgetal (vooral in het VK), decimaal (Europa, Noord-Amerika en verder) of zelfs in geldlijntermen zoals in de Nederlandse sport.

Laten we zeggen dat de voetbalweddenschappen waar je naar kijkt, Engelse Premier League-quoteringen zijn om een ​​wedstrijd te winnen. In deze specifieke markt zijn er drie mogelijke uitkomsten:

In dit hypothetische voorbeeld zijn Chelsea favorieten om de wedstrijd te winnen omdat ze een prijs hebben met kansen. Voor elke €5 die je op hen wedt, ontvang je €4 winst, plus de inzet van je weddenschap terug, als ze de overwinning behalen. Als een decimaal zou de prijs van Chelsea 1.80 zijn.

Als je inzet op een gelijkspel, dan ontvang je voor elke €8 inzet een retour van €19 - €11 daarvan is winst. Als je de kant van Arsenal kiest bij het wedden, dan zou een bescheiden inzet van €1 je €2 winst opleveren als ze de wedstrijd winnen.

Het is echt zo eenvoudig. Als het verschil tussen decimale en fractionele kansen je in de war brengt, dan bieden tegenwoordig veel wedkantoren hun prijzen aan in beide typen en meer dan dat. Een 'match winner' markt is slechts een van de vele verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen bij voetbal.

Soorten voetbalweddenschappen om te plaatsen

Als je je afvraagt hoe je kunt wedden op voetbal uit het grote aantal odds, dan hebben we handige tips over welke markten het meest populair zijn bij gokkers. Zoveel voetbalweddenschappen en tips van experts draaien vooral om deze soorten odds.

Juiste score - Wat zal de exacte eindscore zijn wanneer het laatste fluitsignaal klinkt? Dit is van toepassing op voetbalwedstrijden van 90 minuten, exclusief extra tijd.

Scorecasts en wincasts Een scorecast is wanneer je wedt op een speler om als eerste te scoren of op elk moment en wat de juiste score zal zijn. Een wincast is een speler die scoort en ofwel zijn team of de tegenstander wint.

Handicap wedden - Je kunt een van de teams een denkbeeldig voordeel geven om vast te houden of een achterstand om goed te maken. Het dekken van het handicap is wanneer je weddenschap succesvol is. Bijvoorbeeld, Manchester City begint met -2 doelpunten en wint met 3-0 of 4-1. Of, Newcastle United begint met +2 doelpunten maar verliest de wedstrijd met 0-1.

Accumulators - Ook wel bekend als acca's, dit zijn meervoudige weddenschappen waarbij verschillende teams hun resultaten tegen hun respectievelijke tegenstanders allemaal in één weddenschap registreren. Het combineren van twee teams is een dubbele weddenschap, drie is een triple-weddenschap, vier een vierdubbele weddenschap en ga zo maar door.

Doelpuntenmaker markten - Je kunt wedden op wie het eerste doelpunt zal scoren, het volgende doelpunt of het laatste doelpunt, maar ook op elk moment, twee of meer doelpunten in de wedstrijd, of een hattrick (drie doelpunten).

Outright win betting wordt vertaald als "rechtstreeks winnen weddenschappen" in het Nederlands. - Wanneer je een voetbalteam steunt om helemaal te gaan en een competitie, bekerwedstrijd of toernooi te winnen. Bijvoorbeeld, Brazilië om het WK te winnen of Barcelona bij het wedden op de Champions League.

Top doelpuntenmaker wedden - Een markt op wie de topscorer zal zijn in een competitie, competitie of toernooi. Veel van deze, zoals het gokken op de Premier League, geven je vier plaatsen en een fractie van de kansen op de overwinning als je elk-weers inzet.

Fase van eliminatie - Op welk moment in een competitie of toernooi zal een bepaald voetbalteam worden uitgeschakeld? Veelvoorkomende keuzes hierbij zijn de groepsfase, halve finales of als tweede eindigen en natuurlijk als winnaars.

Live voetbalwedden: Hoe inzetten tijdens de wedstrijd

Live Soccer Betting: How to Bet In-Play

Mobiele technologie en de ontwikkeling ervan betekent dat wedden op voetbal en andere sporten terwijl ze gaande zijn mogelijk is geworden. Het wordt in-play wedden genoemd, en ons advies is dat je het opneemt in je strategie voor voetbalwedden.

Dit heeft op zijn beurt geleid tot de oprichting van speciale live markten voor gokken op voetbal. Voorbeelden hiervan zijn weddenschappen op de volgende doelpuntenmaker of het team dat het volgende doelpunt zal scoren. Wedden op voetbal in Nederland en daarbuiten is nog nooit zo geavanceerd geweest.

Wedden op voetbal op mobiel

Al deze smartphones en andere digitale apparaten zoals tablets die we in onze huizen hebben betekent dat het internet tijdperk de bookmakers heeft gedwongen om hun diensten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor mobiele apparaten. Je kunt letterlijk overal waar je online kunt gaan tegenwoordig gokken.

Als u zich afvraagt ​​op welke apparaten u kunt wedden, dan is het elk mobiel telefoon of tablet dat u toegang geeft tot internet. Ga gokken op voetbal via een mobiele telefoon of tablet. wedden app , die voornamelijk beschikbaar zijn voor apparaten die draaien op iOS- en Android-besturingssystemen.

Maak je geen zorgen als je een Blackberry, Windows Phone of een andere provider hebt, want mobiele versies van de meest populaire sportboeken zijn standaard beschikbaar in je webbrowser.

What Soccer Competitions can I Bet on?

Op welke voetbalcompetities kan ik wedden?

Het online plaatsen van een voetbalweddenschap is eenvoudig, maar er zijn zoveel competities wereldwijd en deze vinden op verschillende tijdstippen van het jaar plaats, wat overweldigend kan lijken. Word beter geïnformeerd met onze beknopte overzicht van de belangrijkste evenementen in het voetbal:

Wereldbeker - Iedere vier jaar gehouden in een gastland of gastlanden, kwalificeren 32 teams zich voor het toernooi dat traditioneel gehouden wordt in juni en juli. Landen worden in groepen ingedeeld, waarbij de top twee doorgaan naar de knock-outfase. Rusland was het gastland voor het laatste Wereldkampioenschap in 2018 en de volgende staat gepland in Qatar in 2022.

UEFA Champions League In het clubvoetbal is er jaarlijks een toernooi voor Europese teams in de UEFA-confederaties. De winnaars van alle belangrijke topcompetities zoals Engeland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië gaan het volgende seizoen deelnemen aan de Champions League. Het toernooiformaat weerspiegelt grotendeels dat van het WK, met de finale die elk jaar eind mei of begin juni wordt gehouden.

Engelse Premier League - De 20 beste voetbalteams van Engeland spelen in een round-robin format, en het team met het hoogste aantal punten na iedereen elkaar thuis en uit heeft gespeeld, wordt tot kampioen uitgeroepen. De top vier teams plaatsen zich voor de Champions League van het volgende seizoen. De onderste drie teams daarentegen degraderen naar de EFL Championship.

Major League Soccer - Ook bekend als de MLS, is voetbalwedden in Nederland gericht op dit. Gezien de immense omvang van Nederland in vergelijking met andere landen, is de topcompetitie verdeeld in een Oostelijke Conferentie en een Westelijke Conferentie. Een MLS-team speelt thuis en uit tegen alle teams in zijn eigen Conferentie, maar vervolgens ook tegen alle teams in de andere Conferentie, een keer thuis of uit. De top zes teams in elke Conferentie kwalificeren zich voor de playoffs, die bestaan uit een reeks knock-outwedstrijden die leiden naar de Conferentie finales. De winnaars hiervan spelen vervolgens tegen elkaar om de MLS Cup. Het reguliere seizoen duurt van maart tot oktober, waarna de playoffs doorgaan tot begin december.

Een beknopte geschiedenis van voetbal

Als een van de meest populaire sporten ter wereld heeft voetbal een roemruchte en soms controversiële geschiedenis. Bekijk onze tijdslijn voor meer belangrijke gebeurtenissen die 'het mooie spel' hebben gevormd:

Het kiezen van de beste voetbalwedden-sites

How to Sign Up to a Soccer Betting Site

Tegenwoordig zou je een behoorlijk goed idee moeten hebben over gokken op voetbal. Als je zelf wilt beginnen met het plaatsen van weddenschappen, bekijk dan onze selectie van topvoetbalweddenschapssites.

Of het nu gaat om kansen in de Premier League of een weddenschap op het Wereldkampioenschap, al onze aanbevolen websites zijn uitgebreid beoordeeld door experts die kunnen bevestigen dat ze veilige en betrouwbare plaatsen zijn om te gokken. Plaats vandaag nog lucratieve weddenschappen op jouw favoriete voetbalclub door lid te worden van een van deze hoog aangeschreven sportboeken.

Veelgestelde Vragen

 • Wat zijn de beste weddenschapssites voor voetbal?

  U vindt hier alleen de top aanbevolen sites om te wedden op voetbal. Onze experts hebben geverifieerd dat de hier vermelde sportboeken allemaal veilig zijn en zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke informatie. Ze bieden ook geweldige prijzen die gokken op voetbal en andere sporten een waardevolle en potentieel belonende ervaring maken.

 • Is voetbalwedden legaal?

  Het is over het algemeen legaal om online te wedden op sport in de Verenigde Staten, maar er zijn enkele reguleringen van kracht. Wij promoten alleen volledig gelicenseerde weddenschapssites onder degene die we aanbevelen. Deze sportboeken zijn toegewijd aan verantwoord gokken en bieden aanvullende informatie als u geruststelling nodig heeft over hun geloofwaardigheid.

 • Hoe zet ik in op voetbal?

  Als je op zoek bent naar een voetbalwedstrategie, dan hebben we hierboven veel van het soort markten genoemd waarop je kunt gokken. Als een snelle opfrisser, hier is hoe je op voetbal kunt wedden:

  Kies een team om te winnen of een speler om te scoren, of combineer beide in één weddenschap. Dat is voetbal gokken op het meest basale niveau. Er zijn meer gedetailleerde tips voor voetbalwedden en verdere discussies over andere markten op deze pagina.

 • Wat zijn de meest populaire voetbalweddenschappen?

  Wedden op een voetbalteam om een wedstrijd te winnen in de reguliere 90 minuten is een van de meest populaire markten. Veel gokkers kiezen er meerdere van deze en combineren ze in één weddenschap die een accumulator of acca wordt genoemd.

  Goalscorer-markten - om als eerste, als laatste, als volgende, op elk moment, twee keer of vaker in een wedstrijd te scoren - zijn ook populair. Het voorspellen van de juiste score is ook geliefd bij gokkers. Je kunt zelfs deze elementen combineren in een enkele weddenschap, genaamd een wincast (wedstrijdwinnaar en speler die scoort) of een scorecast (speler die scoort en de juiste uitslag).

 • Kan ik wedden op mijn mobiel?

  Jazeker! Voetbal en inderdaad alle vormen van sportweddenschappen zijn beschikbaar op de mobiele site van een sportbook of de gratis te downloaden weddenschappen app. De meeste mobiele telefoons gebruiken een Android of iOS besturingssysteem, maar als je een andere aanbieder hebt zoals Blackberry of Windows Phone, wanhoop dan niet! Het is gewoon minder waarschijnlijk dat een bookmaker een app heeft die compatibel is met die telefoons, maar je kunt altijd je webbrowser gebruiken om toegang te krijgen tot de mobiele versie van het sportbook.

 • Wat zijn voetbalweddenlijnen?

  Weddenschapslijnen zijn de Engelse Amerikaanse term voor de markt van het directe wedstrijdresultaat bij voetbal. Er zijn slechts drie mogelijke uitkomsten: team A wint, de wedstrijd eindigt in een gelijkspel, of team B wint.

  In tegenstelling tot andere Nederlandse sporten kan het handicapping-element van de moneyline in het voetbal worden ondergebracht onder een andere marktnaam die is gecreëerd door bookmakers.

 • Wat is spread betting in voetbal?

  Spread betting is de handicap, of denkbeeldige voorsprong of achterstand, die een sportboek geeft aan de underdog of favoriet in een voetbalwedstrijd. Om een -1 spread te dekken, moet een team een wedstrijd winnen met een marge van twee doelpunten, zodat je weddenschap een winnende wordt.

 • Hoe lees je voetbalquoteringen?

  De odds op een voetbalwedstrijd kunnen anders worden uitgedrukt, afhankelijk van waar ter wereld je bent. Britse en Ierse bookmakers gebruiken breuk-kansen. Als je een voetbalteam steunt om te winnen met 6/4, betekent dit dat je €6 wint (plus je inzet terug) voor elke €4 die je op hen inzet als ze als winnaars uit de bus komen.

  In Europa en daarbuiten worden decimale odds gebruikt. Hier, bijvoorbeeld, wedt u dat Brazilië het WK wint tegen een quotering van 6,00. Dat betekent dat u voor elke €1 die u inzet, een rendement van €6 (waarvan €5 winst) ontvangt als zij de trofee winnen.

  In termen van moneyline zal er naast een team een plus- of minteken verschijnen. Het plus betekent dat het voetbalteam de underdog is, terwijl het min aangeeft dat ze favoriet zijn om te wedden.

Terug naar boven