plazilla.com logo

Inhoud

NBA Playoff Kansen & Lijnen

Weddenschapcalculator

Heb je je weddenschappen voor de playoffs al gekozen? Of blader je nog steeds door de markten? Bereken hieronder hoeveel je inzet zal uitbetalen. Gebruik de inzetuitbetaling calculator hieronder om je winst te berekenen en met vertrouwen te wedden.

NBA Playoffs Props en Parlays

Natuurlijk zijn moneyline-weddenschappen zeer populair in de meeste sporten, maar voor de NBA Playoffs hebben props en parlays vooral een aantrekkelijke uitstraling.

Het toevoegen van meer waarde aan je inzetten en meer opwinding aan de actie op het veld, NBA prop bets en parlays stellen je in staat om groot te winnen en je statistische kennis te tonen.

Hieronder volgt een korte uitleg van elk type weddenschap, met enkele tips over hoe je gebruik kunt maken van deze weddenschappen tijdens de NBA Playoffs en Finals in 2022.

NBA Prop Bets / NBA Voorschotaankopen

Er zijn twee soorten weddenschappen waar fans tijdens de NBA Playoffs op kunnen inzetten, die gebaseerd zijn op de prestaties van spelers en die gerelateerd zijn aan het specifieke team. Omdat deze weddenschappen niet direct invloed hoeven te hebben op de uitkomst van de wedstrijd, zijn ze erg populair bij gokkers die graag wat actie willen gedurende elk kwart.

Het belangrijkste onderdeel van een succesvolle weddenschap is het onderzoek dat je van tevoren doet. Het bestuderen van de vorm en geschiedenis van de spelers en teams zal je helpen een beeld te vormen van wat er zou kunnen gebeuren in elke wedstrijd. Dit wordt later in een serie ook gemakkelijker, wanneer er meer recente vormgegevens zijn. We raden aan om jezelf wat vragen te stellen voor elke wedstrijd.

Heeft Jimmy Butler Victor Oladipo overtroffen in scoren? Heeft Oladipo moeite gehad met scoren? Hebben verdedigers zich op hem gericht? Is Oladipo klaar om te exploderen?

Door deze vragen te beantwoorden, krijg je het vertrouwen om te wedden op individuele NBA-spelers en teamgerichte weddenschappen te plaatsen, zelfs als de kansen groot zijn; slimme weddenschappen op individuele prestaties zijn een geweldige manier om grote uitbetalingen te winnen.

NBA Parlay Weddenschappen

Parlays tijdens de NBA Playoffs zijn een geweldige manier om je weddenschappen te spreiden over zowel de Eastern als de Western Conferences. Dit zijn klassieke risico-rendementsweddenschappen; je kunt grotere uitbetalingen krijgen, maar je kansen om te winnen zijn veel kleiner.

Deze tips kunnen u helpen om dat risico te verlagen:

  • Word niet hebzuchtig Het zal erg verleidelijk zijn om een extra weddenschap toe te voegen om je potentiële uitbetaling te verhogen, zelfs als je niet zo zeker bent van de keuzes. Deze extra weddenschappen zullen degene zijn waar je op verliest, wat resulteert in het verliezen van de weddenschap.
  • Inzet klein Als je normaal gesproken €50 inzet elke keer als je gokt, ga dan voor €10 op je drie-leg parlay. Je uitbetaling zal nog steeds aanzienlijk zijn en je hebt nog steeds €40 die je ergens anders kunt inzetten.
  • Diversifieer uw weddenschappen Zorg ervoor dat je elke in aanmerking komende type overweegt. Parlays zijn een geweldige manier om moneyline, totals, ATS en prop bets te combineren.
  • Overweeg de voordelen. Het kan verstandig zijn om met de favorieten mee te gaan in de openingsronde, maar daarna zullen thuisvoordeel, blessures en vorm alle wedstrijden veel spannender maken.
  • Gebruik picks Basketbaldeskundigen nemen soms gecombineerde selecties op in hun voorspellingen. Profiteer van hun uitgebreide kennis om de beste NBA-weddenschappen van vandaag te plaatsen.