plazilla.com logo
OnlineGambling Casino

Baseball Wedden Gids

Voor wedders is er niets dat te vergelijken is met een nieuw honkbalseizoen om één eenvoudige reden - kansen. Voetbal en basketbal zijn leuk, maar komen niet in de buurt van het spelen van zoveel wedstrijden als in honkbal. Meer wedstrijden betekenen meer kansen om te spelen. MLB Odds betreffen en mogelijk geld te winnen. Met 162 wedstrijden per seizoen en verschillende mogelijkheden voor baseball-wedden, is er genoeg actie voor gokkers. Onze experts zullen je leren hoe je kunt wedden op baseball, en de beste MLB (Major League Baseball) inzetten om te maken.

Lees meer

Onze top MLB gidsen voor weddenschappen

MLB Weddenschapsgids

Alles wat je moet weten over wedden op "America's National Pastime".

MLB Kansen & Lijnen.

Krijg greep op MLB-odds en scherp je weddenschapsspel aan.

MLB Wedstrijdschema van het seizoen

Bekijk het volledige MLB-schema van 7 april tot aan de World Series.

live MLB-scores

Houd de controle over de laatste scores en MLB-resultaten.

Inhoudsopgave

Hoe te wedden op honkbal

Het doel van honkbal is eenvoudig: meer punten scoren dan de andere speler in negen innings. Als het spel gelijk eindigt na negen innings, spelen de teams extra innings totdat er een winnaar is. Fans kunnen echt geld inzetten op de uitkomst van het spel via een moneyline, runline en/of totals bij honkbal. Weddenschapslijnen :

Team Verspreid Totaal Geldlijn voor seizoensopener 2022.
New York Yankees -1.5 +135 Openbaar vervoer 7,5 +100 -140
Washington Nationals is een professioneel honkbalteam gevestigd in Washington, D.C. Het team is lid van de Major League Baseball (MLB) en speelt zijn thuiswedstrijden in het Nationals Park. De Nationals werden opgericht in 1969 als de Montreal Expos, maar verhuisden naar Washington, D.C. en veranderden van naam in 2005. Het team heeft enkele succesvolle seizoenen gehad, met een World Series-kampioenschap in 2019. De Nationals hebben een loyale fanbase en staan bekend om hun sterke pitching personeel. +1.5 -160 Un 7.5 -121 betekent dat de noteringen voor een weddenschap op 7.5 staan, met een negatieve notering van -121. 120

De uitkomst van wedstrijden is slechts een van de vele manieren om te wedden op honkbal. Meeste sportsboeken zal fans de kans bieden om te wedden op toekomstige resultaten, zoals: divisie winnaars, het American League Championship Series (ALCS), het National League Championship Series (NLCS) en de winnaar van de World Series. Net als bij wedstrijden, zullen ze een moneyline en/of totaal bevatten.

AL West Divisie Winnaar
Houston Astros -175
Oakland Athletics blijf hetzelfde in het Nederlands. +250
Los Angeles Angels - Los Angeles Engelen +525
Texas Rangers +1600
Seattle Mariners +6600

Andere teamgerichte toekomstige weddenschappen omvatten overwinningstotalen en het behalen van de play-offs.

Houston Astros Normaal Seizoen Overwinningen
Meer dan 35.5 +110
Minder dan 35,5 -130

Voorbeelden van toekomstige weddenschappen gericht op spelers zouden onder meer de prijzen voor het reguliere seizoen zijn. Veel sportboeken nemen ook weddenschappen aan op de leider van verschillende statistische categorieën, zoals home runs, runs batted in (RBIs), gestolen honken en strikeouts.

Deze zullen ook een moneyline en/of totaal omvatten:

Houston Astros Markt 2020 - Om de Playoffs te halen
Gerrit Cole +225
Max Scherzer +550
Justin Verlander +700
Jacob Degrom. +750

Boeken bieden ook totaalinzetten aan in verschillende categorieën voor spelers. Fans kunnen wedden op of de speler de overtreft of onderschrijft voor die categorie:

Giancarlo Stanton Verkoopt 2022 Totaal aantal Home Runs door Speler - Exclusief Playoffs
Over 16.5 (ouder dan 16 jaar en 5 maanden) -112
Onder 16,5 -112

Met het enorme aantal spelers- en teamstatistieken dat sportbooks bijhouden in het honkbal, kunnen fans eindeloze honkbalweddenschappen plaatsen. De enige beperking is waar elke sportbook weddenschappen op wil accepteren.

Geldlijn Baseball Weddenschappen

Het idee achter moneyline weddenschappen is om het speelveld gelijk te maken door een balans te creëren tussen het risico en de beloning van weddenschappen op beide teams. We wedden allemaal graag op favorieten omdat ze waarschijnlijker zijn om te winnen. Maar daardoor betalen weddenschappen op favorieten minder uit.

Bijvoorbeeld, in de seizoensopener zijn de New York Yankees (-140) favoriet om de Washington Nationals (+120) te verslaan.

Als de Yankees winnen, moet je £140 inzetten om £100 te winnen. Ze hebben meer kans om te winnen als favoriet, vandaar een kleinere beloning (uitbetaling) voor minder risico. Maar als de Nationals winnen, zal een weddenschap van £100 £120 winnen.

Gokkers kunnen meer winnen bij underdogs, wat het risico van wedden op hen compenseert.

bookmakerspecials.nl: Nog steeds in de war over moneyline weddenschappen? Krijg een volledige uitleg over hoe moneyline en andere odds werken met onze bookmakerspecials.nl. sportkansen gids .

Runline Baseball Betting (Wedden op Runline Baseball)

Runline weddenschappen werken net als het puntenspreidingsysteem bij een voetbalwedstrijd. Favorieten moeten niet alleen winnen, ze moeten ook meer punten behalen dan de runline.

Underdogs kunnen een wedstrijd verliezen, maar als ze verliezen met minder dan de runline, wint de gokker.

In de seizoensopener is de runline 1,5 runs. Dus, voor een weddenschap op de Yankees om uit te betalen, zullen ze met minimaal twee runs moeten winnen (of meer dan 1,5). Bijgevolg kunnen de Nationals met één run verliezen (minder dan 1,5) en nog steeds uitbetalen.

Gebruik onze Kansenrekenmachine om erachter te komen hoeveel je runline weddenschap potentieel kan winnen.

Totale/Overspanning Honkbal Weddenschappen

place a bet on a specific team's score in a game. Instead of betting on whether the total combined score of both teams will be over or under a certain number, you are betting on whether a specific team's score will be over or under a certain number. For example, if the total for a basketball game between Team A and Team B is set at 200 points, you can place a bet on whether Team A's score will be over or under 100 points. If you bet on the over and Team A ends up with a score of 110 points or higher, you win the bet. If Team A's score is 100 points or lower, you lose the bet. Team totals can be an interesting way to bet because you are not relying on both teams' scores, but rather focusing on one specific team. This can give you a different perspective and potentially more knowledge or insight into that team's performance and capabilities. It is important to do your research and analyze the team's previous performance, their playing style, and any other relevant factors that could impact their score. This will help you make an informed decision when placing your bet on the team total. wedden op de NBA en NFL (National Football League) wedstrijden. Het nummer dat door sportboeken wordt vermeld, is het totale aantal punten dat beide teams scoren. Wedders kunnen wedden of ze denken dat het totale aantal punten dat in de wedstrijd wordt gescoord meer (over) of minder (onder) zal zijn.

Voor de seizoensopener is het totaal aantal runs 7,5. Als de Yankees en Nationals minstens acht punten scoren en de extra punten bereiken, wordt er +100 uitbetaald. Maar als ze zeven of minder scoren, is de uitbetaling -121.

Beste honkbalkoersen

Je weet hoe je moet lezen. honkbal weddenschappen lijnen En hoe je moet wedden op honkbalwedstrijden, is het nu tijd om weddenschappen te gaan plaatsen. Kies echter niet zomaar een willekeurige wedstrijd en ga voor de moneyline. Sommige weddenschappen zullen beter zijn dan andere. Dus, hoe bepaal je welke de beste honkbalweddenschappen zijn?

Eerst moet je je huiswerk doen. Informatie is essentieel en met honkbal is er genoeg beschikbaar. Wat betreft de beste weddenschappen, zullen ze een mix zijn van waarde en kans om te winnen.

 1. Neem de Under - Vooral binnen:

  Recreatieve gokkers geven graag de voorkeur aan het inzetten op het overschrijden van het aantal punten, omdat meer punten meestal betekent dat het spel spannender wordt. Vanwege hen zal het huis de kansen op het onderschrijden verhogen, waardoor het meer waard wordt. Als de wedstrijden in koepels worden gespeeld, waarbij het weer geen factor is, is de kans in het voordeel van de werper.

 2. Underdogs zijn je vriend:

  Dat lijkt tegenstrijdig omdat ze vaker verliezen dan winnen. Maar als ze eenmaal winnen, omdat de kansen hoger zijn, betalen ze meer uit. Als je alleen zou gokken op underdogs, kun je toch een voorsprong behalen, ondanks dat je minder dan de helft van je inzetten wint.

 3. Wedden op underdogs vroeg in het seizoen:

  Oddsmakers leren de selecties van elk team kennen en ontdekken hoe ze zich vroeg moeten aanpassen. Op dit moment is het waarschijnlijker dat je waarde vindt. Maar wed niet wild op underdogs; zorg ervoor dat je eerst je huiswerk doet om de betere weddenschappen te identificeren.

Wat je ook doet, wed niet op elke wedstrijd. Dat is geen goede strategie voor het wedden op honkbal. Sommige wedders zeggen: 'je moet meedoen om te winnen', maar die proberen waarschijnlijk geld van je te lenen. Je moet alleen wedden op de wedstrijden waar je vertrouwen in hebt.

Vermijd ook zware favorieten. Ze kunnen er misschien uitzien als zekere weddenschappen vanwege de kansen, maar de beste teams verliezen verrassend vaak van de slechtste. Hoewel de kansen een groot min-getal zijn, is de uitbetaling klein als je wint. Maar wanneer je verliest, zal het verlies je bankroll pijn doen. Ze zijn gewoon niet de moeite waard.

Honkbal Wedden Strategie

Wat is een goede strategie voor het wedden op honkbalwedstrijden? Het antwoord op die vraag hangt af van waar je naar op zoek bent.

Als u gewoon op zoek bent naar wat recreatief wedden om wedstrijden interessanter te maken, zet dan uw geld in op toekomstige weddenschappen. De kans om deze weddenschappen te winnen is niet geweldig en u moet wachten om te worden uitbetaald. Maar uw geld gaat niet verloren na één spel.

Gokkers die winst willen maken, moeten echter wegblijven bij toekomstige weddenschappen. Deze zullen gedurende het hele seizoen je geld vasthouden en als je verliest, krijg je geen kans om het terug te verdienen.

Als je wilt wedden op wedstrijden, is de basis voor elke strategie hetzelfde: doe je huiswerk. Wees op de hoogte van de honkbal wedlijnen en of deze veranderd zijn. Weet wie de startende werpers zijn en hoe ze gepresteerd hebben. Wees bewust van spelers die geblesseerd zijn, terugkomen van blessures of proberen ermee te spelen. Spelen ze in een werper- of slagvriendelijk stadion?

Met de veelheid aan beschikbare gegevens in het honkbal is het gemakkelijk om te verdwalen in de cijfers. Maar je zult niet weten wat je nodig hebt totdat je vertrouwd raakt met welke gegevens beschikbaar zijn. Kijk ook eens rond voor je weddenschappen, want ze zullen niet sterk verschillen, maar een paar extra punten betekenen meer geld in je zak (als je wint).

Wat betreft specifieke enkele weddenschapsstrategieën voor honkbalwedstrijden:

 1. Voorzichtig met de Underdog - tenzij het een divisiespel is.

  Wedden op underdogs kan spannend zijn en goed uitbetalen (als ze winnen). Als het gaat om divisiespellen, kennen beide teams elkaar goed, wat de underdog een betere kans geeft om te winnen. Ze zullen nog steeds vaker verliezen dan winnen, maar door de langere notering van de moneyline win je meer.

 2. Parlays met zware favorieten:

  Je wilt meer geld winnen, maar houdt er niet van om te gokken op underdogs. Probeer twee of meer grote favorieten te combineren in een parlay (één weddenschap met meerdere legs/spellen). Hoe meer spellen je toevoegt, hoe hoger de uitbetaling. Maar je neemt ook meer risico. Als één leg verliest, verlies je ongeacht hoeveel andere legs er gewonnen hebben.

 3. Breek grote parlay-weddenschappen af:

  Als er meerdere wedstrijden zijn waar je vertrouwen in hebt, wed dan niet op één enorme combi-weddenschap. Splits ze op in meerdere kleinere weddenschappen. Op die manier kun je het risico iets verkleinen en toch een leuke uitbetaling krijgen.

 4. Tegen het publiek:

  Het publiek kan vaak emotioneel betrokken zijn bij een wedstrijd. In plaats van te wedden met een nuchter hoofd, laten ze emoties hun besluitvorming beïnvloeden. Daarom zal, naarmate het ingezette geld aan één kant substantiëler wordt, het huis de kansen proberen aan te passen om te compenseren. Dit zal op zijn beurt resulteren in opgeblazen kansen voor het huis. Het zal ook leiden tot een hogere uitbetaling voor degenen die tegen het publiek wedden en met het huis. Deze strategie is alleen aan te raden wanneer het publiek sterk overhelt naar één kant.

Baseball Wedden Tips

Wedden op honkbalwedstrijden kan uitdagend zijn. Zelfs de beste teams zullen ongeveer 40% van hun wedstrijden verliezen. Dus, hoe kun je je kansen vergroten om vaker aan de winnende kant te staan?

Het volgen van deze honkbal-wedtips zal je helpen om enkele van de meest voorkomende valkuilen te vermijden en slimmere weddenschappen te plaatsen:

 1. Maak je huiswerk

  Dat is de basis van elke honkbal weddenschapsstrategie. Met de overvloed aan beschikbare gegevens hoef je nooit te gokken. Elke beslissing moet weloverwogen zijn.

 2. Laat emoties buiten het wedden.

  Hoewel het idee om tegen je team te wedden crimineel kan klinken, zullen ze niet elke wedstrijd winnen.

 3. Drink Matig

  Het is veel moeilijker om een rationele, geïnformeerde beslissing te nemen over een spel na een paar biertjes. Je zult ook eerder toegeven aan emoties.

 4. Zet alleen in wat je je kunt veroorloven te verliezen

  Besluit van tevoren hoe groot je speelbudget zal zijn voor het seizoen en houd je eraan. Wed met bedragen die ervoor zorgen dat het zo lang meegaat als je wilt. Weersta ook de drang om meer te wedden om verliezen goed te maken.

 5. Ontwikkel een specialiteit

  Kies een team of nichemarkt en leer er alles over. Ken het team of de niche goed en het zal makkelijker worden om geïnformeerde weddenschappen te maken naarmate het seizoen vordert.

 6. Altijd de inzetbon controleren voordat je uitlogt

  Hoezeer computerliefhebbers het ook ontkennen, hun programma's zijn niet onfeilbaar. Zorg ervoor dat het wedbriefje zegt wat het moet zeggen voordat je uitlogt om de wedstrijd te bekijken.

 7. Verwacht niet snel rijk te worden.

  Het is mogelijk om goede geld te verdienen met wedden op honkbalwedstrijden, maar het kost tijd en geduld. Voor elke gokker die een fortuin verdiende met een underdog, verloren honderden, zo niet duizenden, alles.

 8. Pas op voor de 'Zeker-Succesvolle' honkbalwedden tips die je zag op een of andere blog.

  Sommige van deze tipgevers worden betaald door sportboeken om specifieke weddenschappen te promoten. In plaats van geld te verdienen aan wedstrijden, proberen ze geld aan jou te verdienen.

Hoe vind je de beste honkbal weddenschappen sites

Nu je klaar bent om te wedden op honkbal, wil je weten hoe je de beste sportboeken kunt vinden. Maar hoe moet je door al die online honkbalweddenschapssites heen filteren om de beste voor jou te vinden met zoveel opties tegenwoordig?

Begin met het vergelijken van de odds die verschillende sportboeken bieden voor dezelfde wedstrijd, om de beste odds te vinden. Kijk ook rond voor de beste promotieaanbiedingen. Stel jezelf dan deze vragen:

 1. Hoe eenvoudig is de site te gebruiken?

  Als het moeilijk is om geld te storten en een weddenschap te plaatsen, zal het gokken lang niet zo leuk zijn als het zou kunnen zijn.

 2. Wat voor soort bankopties bieden ze aan en hoe betrouwbaar zijn ze?

  Iedereen bankiert op verschillende manieren, dus hoe meer betrouwbare opties een sportboek heeft, hoe beter.

 3. Welke weddenschapsopties biedt de sportweddenschappen aan?

  Als je gewoon op zoek bent naar spelletjes, is dit misschien niet zo'n big deal. Maar als je op zoek bent naar weddenschappen op bepaalde gebeurtenissen of toekomstige weddenschappen, zullen sommige boeken een ruime selectie hebben terwijl anderen alleen de basisaanbieden.

sportsbook. Je zoekt een sportboekmaker waar je op kunt vertrouwen. Als je niet op hen kunt rekenen voor actuele quoteringen, of als je ze niet vertrouwt met je persoonlijke informatie en geld, dan is het tijd om een andere sportboekmaker te vinden. Sportwedden site.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wedden op honkbal?

Dat hangt af van waar je woont en de wetten van jouw land. Reglementen zijn in sommige landen/staten strenger dan in andere. Maar als er geen beperkingen zijn, kun je weddenschappen plaatsen bij de bookmakers die wij op deze pagina aanbevelen.

Kun je wedden op honkbal?

Het antwoord hangt af van waar je woont. Sinds de Nederlandse Hoge Raad de wet heeft neergehaald die het illegaal maakt, hebben veel landen wetten aangenomen die sportweddenschappen legaliseren - maar online gokken op honkbal is niet in elke staat legaal. In de rest van de wereld hangt het af of je kunt wedden op honkbal af van de gokwetgeving in jouw land en of de sportsbook weddenschappen aanbiedt op honkbalwedstrijden.

Wat betekent 1.5 in baseball wedden?

Wanneer je naar de weddenschapslijn kijkt voor een MLB-wedstrijd, verwijst de 1.5 naar de runlijn, die in feite een voorsprong is. Als het getal negatief is, moet het team met minstens twee runs winnen voor wedders om het als een overwinning te tellen. Als het positief is, hoeft dat team alleen maar met één run te winnen voor wedders om te winnen.

Dus, zelfs als jouw team het spel wint of verliest, kunnen wedders toch winnen, zolang de run line maar gedekt is. Wanneer ze worden gebruikt als onderdeel van een doordachte baseball wedstrategie, kunnen ze een geweldige manier zijn om wat geld te verdienen.

Wat betekent 'TT' in honkbalweddenschappen?

'TT' verwijst naar de 'totaal van het team' inzet, wat eigenlijk de manier van honkbal is om over/onder weddenschappen te zeggen. Het vermelde nummer is het totale aantal punten gescoord door beide teams in de wedstrijd. Het is niet ongebruikelijk voor wedders om hun weddenschappen af te dekken (hun risico te verminderen) door iets neer te leggen op zowel over als onder.

Hoe win je een baseball weddenschap?

Het hangt af van hoe je wedt op een bepaald spel. Als je wedt op de run line, moet je team ofwel met twee punten (-1.5) winnen of met één punt (+1.5) winnen. Wed op de teamtotalen en het hangt af van of de totale score van het spel (beide teams) hoger of lager is dan het totaal van het wedkantoor. Maar als je de moneyline hebt genomen, win je als het team dat je hebt gekozen het spel heeft gewonnen.

Wat betekent 'F5' in het honkbal?

'F5' verwijst naar de lijn voor slechts de eerste vijf innings van een wedstrijd. Dit kan een goede keuze zijn als de startende werper gewoonlijk sterk begint voor de eerste vijf innings en vervolgens moe wordt en een paar punten weggeeft voordat hij wordt vervangen. Het is gemakkelijker om vertrouwen te hebben in weddenschappen op slechts de eerste vijf innings, omdat startende werpers vaak goed zijn voor minstens vijf innings.