plazilla.com logo

Inhoudsopgave

Het vinden van een voordeel met NFL-selecties

We begrijpen dat u soms gewoon op uw eigen oordeel wilt vertrouwen bij het wedden op de NFL. Echter, als u niet de juiste stappen heeft genomen voordat u een weddenschap plaatst, zult u blind gokken en kunnen er kostbare fouten optreden. Hier zijn vier tips voor het maken van succesvolle NFL-voorspellingen:

Wed niet op elke wedstrijd.

Over inzetten is een van de meest voorkomende fouten die beginnende wedders maken, vooral wanneer er 16 wedstrijden per week zijn. Hoewel het verleidelijk kan zijn om op meerdere wedstrijden in beide conferenties te wedden, is het realistisch gezien niet zo dat ze allemaal zullen winnen en zou je alleen maar winst kunnen verminderen - dit geldt zowel voor meerdere enkele weddenschappen als voor combinatieweddenschappen. Houd je tijdens het weekend bij één of twee wedstrijden, zodat je echt kunt focussen op je onderzoek.

Analyse is alles

NFL handicappers zijn niet succesvol omdat ze elk weekend gelukkige keuzes maken; ze besteden urenlang aan het onderzoeken van statistieken over teams, spelers, coaches en alles daartussenin. Hoewel we je niet vertellen dat je een hele dag moet blokkeren om je weddenschappen te onderzoeken, is het verstandig om wat tijd te besteden aan het bekijken van de belangrijkste statistieken van elk team, een vormgids en misschien wat beeldmateriaal te bekijken. Geïnformeerde weddenschappen hebben altijd meer kans om te slagen dan blinde gissingen.

Wed vroeg als je kunt

De meeste NFL-weddenschappenmakers denken pas een paar dagen van tevoren aan hun inzet op het voetbal, maar hoe eerder je je weddenschap plaatst, hoe winstgevender het kan zijn. Wanneer er een weddenschapslijn wordt geopend voor de komende NFL-wedstrijden, kunnen de spreads royaler zijn, kunnen de totalen lager zijn en is de lijn over het algemeen rauwer. Naarmate de week vordert, wordt de lijn scherper naarmate er informatie vrijkomt over teamnieuws, blessures, weerrapporten of alles wat van invloed kan zijn op de uitkomst van de wedstrijd. Door vroeg in te zetten, kun je de beweging voor zijn en meer gunstige kansen vastleggen.

Spot patronen en trends

Het spotten van NFL-wedtrends is niet het makkelijkste om te doen, maar kan essentieel zijn om een voorsprong te krijgen bij het wedden op voetbal. In plaats van te proberen om scorepatronen te herkennen over de afgelopen 10 seizoenen, waarom kijkt u niet gewoon naar de laatste zes wedstrijden die elk team heeft gespeeld en de laatste zes keer dat ze tegen elkaar hebben gespeeld. Met een beetje oefening zult u in staat zijn om enkele patronen uit de gegevens te halen, of het nu gaat om prestaties tegen verschillende speelstijlen, thuisvoordeel, totaalscores of spelersprestaties.

Onze top NFL-weddenschapsgidsen

NFL Hub

Uw bestemming voor alles over NFL-wedden. Vind al onze gidsen op deze pagina, inclusief hoe te wedden op de NFL.

NFL-kansen

Wilt u de nieuwste NFL-weddenschapslijnen en -kansen van de toonaangevende sportboeken? Ga naar onze NFL-odds-gids voor puntenverspreidingen, totaalstanden en moneylines.

NFL-schema

Bekijk onze volledige planning voor het reguliere seizoen van de NFL 2023 en vind de wedstrijden van vandaag, live scores en uitslagen.

NFL toekomstperspectieven

Zet je voorspellingen voor de NFL 2023 om in winst met behulp van onze NFL toekomstgids en live quotaties.