plazilla.com logo
OnlineGambling Casino

NFL ODDS AND BETTING LINES wordt vertaald naar het Nederlands als NFL KANSEN EN WEDLIJNEN.

Maak je klaar voor elke NFL-wedstrijd van dit seizoen met live puntenverspreidingen, moneylines en totals van de beste sportboeken. Vergelijk de beste kansen met onze live tabel en vind de nieuwste sportboekbonussen die je nu kunt claimen.

Lees meer

Inhoudsopgave

NFL Awards

De jaarlijkse prijzen voor elk NFL (National Football League) Het seizoen vindt meestal plaats de avond voor de Super Bowl, tijdens de NFL Honors presentatie.

NFL Honors is een jaarlijks evenement in de Verenigde Staten waarbij de NFL de beste spelers, coaches en teams van het voorgaande seizoen erkent en viert. Het evenement vindt plaats op de avond voor de Super Bowl en omvat verschillende prijsuitreikingen, waaronder die voor Most Valuable Player (MVP), Offensive Player of the Year, Defensive Player of the Year en Rookie of the Year. Het is een prestigieuze gebeurtenis die veel aandacht trekt. Naast de prijsuitreikingen worden er ook optredens gegeven en worden bijdragen aan de gemeenschap erkend. NFL Honors is een hoogtepunt voor zowel spelers als fans van American football. twee uur durende prime-time prijzenshow dat de beste spelers, prestaties en spelen van het reguliere seizoen van de NFL erkent.

Enkele van de opvallende prijzen die tijdens het seizoen aanzienlijke weddenschapsmarkten genereren, zijn onder meer:

NFL Meest Waardevolle Speler

De Most Valuable Player (MVP) award van de NFL wordt jaarlijks uitgereikt aan een speler in de NFL die wordt beschouwd als de "meest waardevolle" speler gedurende het reguliere seizoen.

Een panel van 50 sportverslaggevers stemt over de winnaar van de MVP-award aan het einde van het reguliere seizoen en voor het begin van de play-offs (bekijk onze). NFL-schema pagina voor de volledige data en details van het seizoen 2022). De resultaten worden aangekondigd op de dag voor de Super Bowl.

Aaron Rodgers 2023

Afbeelding met dank aan - Nederland VANDAAG Sport

Terwijl een speler van een team een bal heeft, mogen andere spelers van hetzelfde team niet de bal aanraken of blokkeren. technisch Nederlands vertaald zou dit zijn: In aanmerking komend om tot MVP benoemd te worden, hebben aanvallende spelers een monopolie op de prijs. Sterker nog, in de 65-jarige geschiedenis van de AP NFL MVP-prijs hebben aanvallende spelers de prijs gewonnen op alle, behalve drie gelegenheden. Quarterbacks (QB) hebben de grootste kans om de prijs te winnen de laatste niet-QB die tot MVP werd benoemd was running back Adrian Peterson in 2012.

NFL MVP Wedtips Suggereert

Bij het overwegen van wie je moet inzetten voor de NFL MVP, richt je je op quarterbacks die in de top drie staan voor het aantal touchdowns en spelen voor teams met sterke records (sinds 2010 is quarterback Matt Ryan de enige speler die de MVP heeft gewonnen met een team dat minder dan 12 overwinningen had).

NFL Offensieve Speler van het Jaar

Zoals de naam al suggereert, wordt de NFL Offensive Player of the Year (OPOY) trofee uitgereikt aan de best presterende aanvallende speler in de competitie gedurende het reguliere seizoen.

Running backs (RB) leiden de algehele OPOY ranglijst met 26 awards, gevolgd door quarterbacks (20) en wide receivers (WR) (3).

Los Angeles Rams wide receiver Cooper Kupp is de regerend OPOY, nadat hij de onderscheiding heeft ontvangen na een uitstekend seizoen in 2023, waarin hij de NFL leidde in ontvangsten, touchdowns en yards.

Cooper Kupp

Afbeelding met dank aan - Nederland VANDAAG Sport

NFL OPOY Betting Tips (Типы ставок на лучшего атакующего игрока NFL) Если вы ищете возможность сделать ставку на лучшего атакующего игрока NFL (OPOY), есть несколько факторов, которые следует учесть. Это могут быть полезные советы, которые помогут вам принять более осознанное решение. 1. Прошлый сезон: Посмотрите на результаты игрока в прошлом сезоне. Если у игрока были выдающиеся игры, это может быть сигналом его потенциального успеха в этом сезоне. 2. Турниры: Примите во внимание игры национальной футбольной лиги (NFL) и их влияние на игрока. Если игрок имеет хорошие результаты в ключевых матчах или турнирах, это может дать ему преимущество перед другими кандидатами. 3. Статистика: Изучите статистику игрока. Установите, какие показатели игры он имеет лучше других игроков. Учет статистики за прошлые годы может помочь определить, насколько постоянными являются его успехи. 4. Тренировки и подготовка: Узнайте о тренировках и подготовке игрока к предстоящему сезону. Это может дать представление о его уровне мотивации и готовности показать хорошую игру. 5. Прогнозы экспертов: Учитывайте мнение экспертов и прогнозы, выраженные о возможных кандидатах на должность лучшего атакующего игрока NFL. Опытные специалисты могут быть надежными источниками информации. 6. Игровые планы команды: Изучите планы команды на сезон и включите эту информацию в свою оценку игрока. Если игроку предоставлена возможность играть активную роль в команде и он является ключевым элементом ее стратегии, это может создать благоприятные условия для его успеха. Помните, что ставки на лучшего атакующего игрока NFL - это не обычная задача. Важно учитывать все факторы и принимать индивидуальные обстоятельства каждого игрока. Хотя эти советы могут быть полезными, но их нельзя брать за единственный источник информации. Обязательно проведите свои собственные исследования и анализ.

Slechts twee spelers hebben ooit achtereenvolgens de prijs voor Offensieve Speler van het Jaar gewonnen, en de stemmers hebben historisch gezien spelers beloond na recordbrekende of bijna-recordbrekende offensieve seizoenen.

NFL Verdedigende Speler van het Jaar

De beste speler aan de defensieve zijde van het veld krijgt ook elk jaar erkenning, met de NFL Defensieve Speler van het Jaar (DPOY) award.

Linebackers (LB) hebben de prijs 17 keer gewonnen, een defensive end (DE) heeft dertien keer gewonnen, gevolgd door tien defensive tackles (DT), zes cornerbacks (CB) en vijf safeties (S).

Linebacker van de Pittsburgh Steelers, T.J. Watt, ontving de prijs voor het reguliere seizoen 2023 nadat hij het record van Michael Strahan in de NFL evenaarde met 22,5 sacks in één seizoen.

T.J. Watt

Afbeelding met dank aan - Nederland VANDAAG Sport

NFL DPOY Weddenschappen Tips

De afgelopen jaren worden verdedigende spelers die de competitie leiden in het aantal onderscheppingen of sacks doorgaans beschouwd als favorieten voor de DPOY. Andere belangrijke statistieken zijn tackles, tackles voor verlies, geforceerde fumbles en verdedigde passes.

NFL Rookie of the Year is de titel die wordt toegekend aan de beste eerstejaars NFL-speler.

De NFL Rookie of the Year award (ROY) wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste offensieve en defensieve rookies in de competitie die het beste reguliere seizoen hebben gehad.

Dallas Cowboys-linebacker Micah Parsons en Cincinnati Bengals-wide receiver Ja'Marr Chase hebben respectievelijk de defensieve en offensieve prijzen ontvangen voor het seizoen 2023.

Micah Parsons

Afbeelding met dank aan - Nederland VANDAAG Sport

NFL Coach van het Jaar

Niet alleen de spelers krijgen erkenning in de NFL; aan het einde van elk seizoen ontvangt de coach die naar verluidt het meest indrukwekkende reguliere seizoen heeft gehad, de Coach van het Jaar (COY) -prijs.

Tennessee hoofdcoach Mike Vrabel won de prijs in 2023 na het leiden van de Titans naar een record van 12-5 en de AFC South-divisietitel.

Mike Vrabel

Afbeelding met dank aan - Nederland VANDAAG Sport

NFL COY Betting Tips - NFL COY-weddentips

De NFL Coach of the Year award gaat meestal naar de coach van een team dat een van de beste records heeft in de competitie en/of alle verwachtingen heeft overtroffen. Bijvoorbeeld, in 2020 werd Kevin Stefanski benoemd tot COY nadat de Cleveland Browns als derde waren geëindigd in de AFC North met een record van 11-5. Echter, de Browns hadden genoeg gedaan om voor het eerst sinds 2002 de play-offs te bereiken, en Stefanski werd erkend voor deze prestatie.

NFL Playoff Kansen

NHL utilizes a best-of-seven series format to determine the winners of each postseason round, including the Stanley Cup Finals. NFL Playoffs zijn een unieke entiteit - elke ronde bestaat uit één spel.

Dus winnen, of pak je koffers.

Dit schept geweldige kansen vanuit het oogpunt van weddenschappen, aangezien knock-outwedstrijden vaak unieke uitkomsten opleveren - zoals overwinningen van underdogs, spannende verlengingen en cinderella-teams die tegen alle verwachtingen in doorgaan naar de Super Bowl (zie: Cincinnati Bengals in 2022).

Check in bij je favoriete bookmakers naarmate het seizoen dichterbij komt om de beste NFL playoff odds te krijgen voor elke ronde, en natuurlijk ook voor de Super Bowl!

De Super Bowl is een van de grootste evenementen in de sport, trekt elk jaar miljoenen kijkers over de hele wereld.

Zoals je zou verwachten, heeft het spel een grote variëteit aan weddenschapsopties, variërend van spelersprop-weddenschappen en puntenverschillen tot de lengte van het nationale volkslied. Je zou zelfs kunnen overwegen om een weddenschap te plaatsen voordat het seizoen zelfs begint, op welke twee teams het tot de grote wedstrijd zullen maken.

Houd Nederland gedurende het seizoen in de gaten, want wij brengen je het laatste nieuws. wedden kansen , tips en informatie rondom Super Bowl LVII!

Wat zijn NFL-wedlijnen?

Er zijn drie veelvoorkomende Weddenschapslijnen je zult zien als het gaat om de NFL: de puntenspreiding (ook wel bekend als "de spread"), totaal en moneyline.

Hoe werken NFL-puntenverspreidingen?

Een puntverspreiding, ook wel bekend als "de spread", is een weddenschap op het puntverschil tussen twee teams in een wedstrijd.

Puntverspreiding Weddenschappen 101

In puntverspreiding-weddenschappen moet een team dat als favoriet wordt beschouwd, winnen met een specifiek aantal punten om je weddenschap te verzilveren. Als je wedt op de underdog, kan dat team met minder dan datzelfde aantal punten verliezen, of gewoon de wedstrijd winnen, om je weddenschap te winnen.

Een team dat wordt beschouwd als sterker dan hun tegenstanders zal worden bevoordeeld met een bepaald aantal punten, afhankelijk van het waargenomen kwaliteitsverschil tussen de teams.

Puntverspreidingen worden door sportboekmakers gebruikt om het speelveld gelijk te maken bij wedstrijden, en geven wedders dus een kans op een bijna gelijkwaardige weddenschap omdat beide teams vergelijkbare kansen hebben bij een NFL-puntverspreidingsweddenschap.

In tegenstelling tot een geldlijnweddenschap (een weddenschap op welk team een ​​wedstrijd zal winnen), kan een team de wedstrijd winnen en anden ild er tændt i mit hjerte, når jeg ser dig. Du er min solskinsdag i et hav af grå skyer. Jeg kan ikke standse mine følelser for dig, for de er stærkere end jeg nogensinde har følt før. Lad os danse i måneskinnet og lade vores følelser guide os. Du betyder alt for mig, og jeg vil altid være din. nog steeds verliezen het puntverschil. Op dezelfde manier kan een team het spel verliezen maar het puntverschil winnen.

de odds of the favorite winning. het geld dat je nodig hebt om €100 te winnen.

Wanneer je wedt op een underdog, het cijfer naast het plus (+) teken. geeft aan hoeveel geld je zult winnen voor elke €100 die je riskeert.

"Als je ooit twijfelt hoeveel winst je zult maken als de weddenschap die je van plan bent te plaatsen wint, gebruik dan onze" Kansberekenaar om uw mogelijke winst te controleren.

Hoe werken NFL Moneylines?

Een moneyline-weddenschap, in de eenvoudigste bewoordingen, is een weddenschap op welk team een spel zal winnen. Dat is het.

Hier is een voorbeeld om te laten zien hoe eenvoudig een moneyline weddenschap kan zijn:

NEW ORLEANS SAINTS -125 wordt vertaald naar: NEW ORLEANS SAINTS -125.

HOUSTON TEXANS +105 wordt vertaald als HOUSTON TEXANS +105.

In het bovenstaande voorbeeld zijn de Saints favoriet tegen de Texans, zoals blijkt uit de odds van -125.

Deze kansen betekenen dat een wedder €125 moet inzetten om €100 te winnen.

Omgekeerd zou een wedder die wedt op de Texans €105 winnen als ze €100 inzetten en de Texans de overwinning behalen.

Hoe werken NFL Over/Unders?

De over/under - soms ook wel de totaal genoemd of afgekort tot O/U - is eenvoudigweg een weergave van de genoteerde odds voor een wedstrijd.

Laten we eens naar een voorbeeld kijken:

NEW ORLEANS SAINTS O33.5 (-110) zou worden vertaald als: NEW ORLEANS SAINTS OVER 33.5 (-110)

HOUSTON TEXANS U33.5 (-110) wordt vertaald als HOUSTON TEXANS Onder 33.5 (-110).

score a combined total of 33.5 points or less. If you think the total score will be 34 points or more, you would bet on the "over". If you think the total score will be 33 points or less, you would bet on the "under". combineren om 33,5 punten te scoren in het spel.

Uiteraard zijn er geen halve punten in een NFL-wedstrijd, dus in dit scenario zou een succesvolle weddenschap op "meer dan" 34 punten of meer zijn, en een winnende weddenschap op "minder dan" 33 punten of minder.

Over/Under-weddenschappen uitgelegd

Bij over/onder wedden betekent een inzet op "over" dat je denkt dat beide teams samen meer punten zullen scoren dan het totaal dat is aangegeven. Een inzet op "onder" betekent dat je denkt dat er minder punten zullen zijn dan het totaal.

In situaties waar het totaal een exacte waarde is (laten we 33 punten als voorbeeld nemen) en dat getal bereikt wordt aan het einde van een spel, zou de weddenschap als "push" worden beschouwd en zouden weddenschappen worden terugbetaald.

Waarom veranderen NFL-lijnen?

Gedurende de week voorafgaand aan een wedstrijd zullen NFL-weddenschapslijnen en kansen veranderen naarmate de markt actief wordt. Blessures en teamnieuws zullen worden aangekondigd tijdens persconferenties die actie zullen ontketenen aan verschillende kanten van de lijnen, waardoor de bookmakers geen andere keus hebben dan ze aan te passen.

Hoe werken NFL Prop Bets?

Een propositional bet, ook wel bekend als een prop bet of zijweddenschap, is een weddenschap die wordt gemaakt op iets ander dan het resultaat van een spel. Buiten spread, totaal en moneyline weddenschappen kan vrijwel elke andere weddenschap op een spel worden beschouwd als een prop weddenschap.

Laten we eens kijken naar een paar voorbeelden.

Gebruikmakend van ons scenario van de wedstrijd tussen de Saints en de Texans, zou een van de prop bets kunnen gaan over hoeveel passing yards Saints QB Jameis Winston zal krijgen. Een andere bet zou kunnen kijken naar welke speler de meeste rushing touchdowns in de wedstrijd zal hebben.

NFL Prop Bets Uitgelegd

Prop-weddenschappen hebben betrekking op een specifieke speler of gebeurtenis in de wedstrijd - niet op het resultaat van de wedstrijd zelf. De kansen zijn gebaseerd op een weddenschap van €100, net als de kansen voor het spel en de puntspreiding.

Hoe worden NFL-odds bepaald?

er zijn veel elementen die de kansen voor NFL-wedstrijden kunnen beïnvloeden, waaronder zaken als blessures, weer, thuisvoordeel, winnende reeksen, of de wedstrijd binnen of buiten wordt gespeeld, teamstatistieken en meer. De bookmakers die... sportboeken Het team past de NFL-wedlijnen aan op basis van deze factoren.

Waarom zou je wedden op negatieve kansen?

Negatieve kansen vertegenwoordigen de favoriet voor de wedstrijd (zoals aangegeven door het minteken (-) symbool). Aangezien een weddenschap op een favoriet niet zoveel zal opleveren als een weddenschap op een underdog, zorg ervoor dat je onderzoek doet naar de wedstrijd en de betrokken teams om de meest geïnformeerde beslissing mogelijk te nemen voordat je een weddenschap plaatst.

Wat betekent +200 in NFL-quoteringen?

Simpel gezegd betekent +200 dat voor elke €100 die je inzet, je €200 kunt verdienen. Dus als de Texans +200 underdogs waren tegen de Saints en je plaatst een weddenschap van €500 op Houston om het spel te winnen, zou je €1500 winnen (€1000 aan winst plus je oorspronkelijke inzet van €500).

Wat zijn NFL Vegas Odds?

Kortom, Vegas Odds wordt vertaald naar: Vegas Odds is een allesomvattende term die wordt gebruikt om het Vegas-weddelijnensysteem te beschrijven dat wordt gebruikt in. Amerikaanse sportboeken vandaag. Dit unieke systeem stelt gokkers in staat om snel alle statistieken te lezen die nodig zijn om een weddenschap te plaatsen op de moneyline, puntverspreiding of andere weddenschappen in een spel.

Hoe te wedden op NFL toekomstige kansen

Zoals de naam al suggereert, is een toekomstige weddenschap een inzet op een gebeurtenis die later in het NFL-seizoen zal worden bepaald. Dit kunnen zaken zijn als eindresultaten van het seizoen, welke teams het tot de Super Bowl zullen halen, of welke spelers bovenaan een bepaalde statistische categorie zullen eindigen.

Omdat er over het algemeen meer op het spel staat bij futures-weddenschappen, aangezien het moeilijk kan zijn om maanden van tevoren een uitkomst te voorspellen, kunnen de futures-quoteringen vrij hoog zijn (denk aan +6000), wat betekent dat weddenschappers die correct kiezen beloond worden met grotere uitbetalingen.

Weddenschappen op de toekomstige kansen worden beschikbaar voordat het NFL-seizoen begint en worden gedurende het jaar bijgewerkt naarmate de ranglijsten en prestaties van spelers vorm krijgen. Dus terwijl wedders een weddenschap kunnen plaatsen NFL toekomstige weddenschap op elk moment tijdens het seizoen, hoe langer een gokker wacht, hoe lager de odds worden omdat de resultaten van een toekomstige weddenschap steeds duidelijker worden.

Onze Top NFL Weddenschapsgidsen

NFL Hub

Uw bestemming voor alles over NFL-weddenschappen. Vind al onze gidsen op deze pagina, inclusief hoe te wedden op NFL.

NFL Odds: NFL-kansen.

Wil je de nieuwste inzetlijnen en kansen voor NFL van de toonaangevende sportboeken? Ga naar onze NFL-odds-gids voor puntverschillen, totalen en geldlijnen.

NFL-picks

Ontvang wekelijkse NFL-picks hier terwijl wij artikelen en tips van onze NFL-experts leveren.

NFL Toekomst

Zet je voorspellingen voor de NFL van 2022 om in winst met behulp van onze NFL toekomstgids en live weddenschappenstabel.