plazilla.com logo
OnlineGambling Casino

Amerikaanse voetbalwedgids

Moeite om te begrijpen hoe American Football werkt? Of wil je misschien je bestaande kennis opfrissen? Of je nu het spel wilt begrijpen of wat tips wilt leren, met onze gids vind je:

Lees verder.

Onze Top NFL Betting Guides

NFL Wedgids

Nieuw bij NFL-weddenschappen? Leer alles wat je moet weten om je eerste weddenschappen te plaatsen.

NFL-schema

Bekijk het volledige NFL-schema en houd de wedstrijden van vandaag, live scores en uitslagen bij.

NFL-quoteringen

We hebben de nieuwste puntspreidingen, totalen en geldlijnen van toonaangevende sportboeken.

NFL Toekomstperspectieven

Zet je NFL-voorspellingen om in winst door bekend te raken met toekomstige weddenschappen.

Inhoudsopgave

De geschiedenis van American football

Datum Wat gebeurde er
1920-1923 Bij het bekijken van de geschiedenis van het American Football tussen 1920 en 1923 was er geen playoff-systeem. In die tijd bepaalde de NFL het kampioensteam door een stemming te houden tussen de belangrijkste teameigenaren tijdens de jaarlijkse eigenaarsvergadering.
1924 Naar aanleiding hiervan werd het systeem in 1924 aangepast, zodat de kampioenstitel werd toegekend aan het team met het beste winstpercentage gedurende het seizoen.
1932 Het systeem ging door tot 1932, totdat een gelijkspel roet in het eten gooide. Plots was de behoefte aan een playoff-wedstrijd duidelijk, aangezien zowel de Chicago Bears als de Portsmouth Spartans een winstpercentage van .857 hadden. Om op een eerlijke manier de kampioen van dat jaar te bepalen, besloot de competitie om een laatste wedstrijd tussen beide teams te houden - de Bears wonnen met 9-0.
1933 Hoewel deze eerste kampioenschap-bepalende wedstrijd officieel niet een 'kampioenschapswedstrijd' genoemd werd, creëerde het wel opschudding in de voetbalwereld. In 1933 werd de eerste officiële NFL kampioenschapswedstrijd gecreëerd. Dit zou online gokken, Amerikaans voetbal en onze kijk op het spel voorgoed veranderen.
1960's Samen met deze innovatie kwam de noodzaak om de winnaars te bepalen in het geval van een gelijkspel en zo werden de play-offs geboren! Dit formaat ging door tot de jaren 1960, met impromptu play-offwedstrijden die werden gehouden wanneer dat nodig was.
1970 Het was pas na de fusie van de AFL-NFL in 1970 dat de playoffs eindelijk begonnen te lijken op hun huidige vorm.

Het huidige playoff-systeem is verdeeld in drie rondes:

 1. De Wild Card-ronde Het begint in de tweede week van januari en plaatst de twee Wild Card-teams uit elke conferentie tegenover de derde en vierde geplaatste winnaars van de divisie. De eerste en tweede geplaatste teams krijgen deze week vrijaf. De twee winnende teams gaan door naar de volgende ronde.

 2. De divisieronde wordt gehouden in de volgende week en ziet de hoogst geplaatste teams spelen tegen de winnaars van de Wild Card ronde, waarbij de hoogst geplaatste teams het thuisvoordeel hebben. De winnaars gaan door naar de Conference Championships.

 3. De Conference Kampioenschappen bepalen het winnende team voor elke conferentie. Met het veld teruggebracht tot vier teams (twee uit elke conferentie), worden de winnaars van deze twee wedstrijden uitgeroepen tot de NFC Conferentiekampioen en de AFC Conferentiekampioen. Deze twee winnende teams zullen het tegen elkaar opnemen in de Super Bowl voor de kans om de nationale titel op te eisen en de Vince Lombardi Trophy omhoog te houden.

NFL Playoffs Weddenschappen

 • Als het gaat om online gokken, Weddenschappen op de NFL Playoffs is een van de grootste markten ter wereld In feite zijn postseason-weddenschappen meestal de populairste en degene waar online gokfans zich vaak op richten, als het gaat om American Football-weddenschappen in het algemeen.

 • Als je kijkt naar gokken online, heeft NFL Playoffs wedden een symbolische relatie met de gokindustrie; de sport heeft gokken nodig en gokken heeft de sport nodig.

 • Wedden op de NFL-playoffs in het postseason is een geweldige manier om wat extra opwinding toe te voegen aan een sport die al gevuld is met koortsachtig enthousiasme.

 • Voordat je naar een toonaangevend NFL Playoffs wedportaal rent, moet je weten wat je doet. Dus hier zijn een paar tips om je verwachte waarde (EV) voor het wedden op American Football te verbeteren.

Amerikaans voetbal & NFL-weddenschappen

In de wereld van online gokken heeft American Football twee belangrijke weddenschapsstijlen: wedden op puntenverspreiding en wedden op de geldlijn. Degene die je kiest zal een kwestie zijn van persoonlijke voorkeur, dus om je te helpen beslissen hier is een overzicht van elke optie.

Puntenverspreiding

beginners. The point spread system is used to even out the odds between the two teams playing. The team that is favored to win will have a negative (-) number next to their name, while the underdog will have a positive (+) number. For example, if the Philadelphia Eagles are favored to win by 7.5 points over the Dallas Cowboys, the point spread would be -7.5 for the Eagles and +7.5 for the Cowboys. This means that in order for a bet on the Eagles to win, they must win the game by 8 points or more. On the other hand, a bet on the Cowboys would be a winner if they win the game or lose by 7 points or less. The point spread system adds excitement and strategy to American Football betting, as it allows bettors to not only pick the winner of the game, but also the margin of victory. NFL (National Football League) is een professionele American football league in de Verenigde Staten. Het bestaat uit 32 teams, verdeeld over twee conferenties: de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC). Het seizoen begint in september en eindigt met de Super Bowl in februari. NFL-wedstrijden zijn populair in de VS en trekken grote tv-kijkers en stadionbezoekers. Het is een van de meest bekeken en gevolgde sportcompetities ter wereld. spel. Ook wel bekend als het plaatsen van een weddenschap op de 'lijn' of de 'spread', houdt deze methode in dat de sportsbooks een lijn of verspreiding vaststellen. wedlijn Dit is. bepaald door hoeveel punten de bookmakers geloven dat de wedstrijd beslist zal worden .

 • Bijvoorbeeld, de lijn of 'puntenverspreiding' tussen twee van de beste American Football-teams, zoals de Chargers en de Jets, kan worden ingesteld op -7 ten gunste van de Chargers.

 • Als je op zoek was naar Amerikaans voetbal online gokken en je zag deze regel, zou dit in feite betekenen dat het sportboek gelooft dat de Chargers thuis zullen winnen met ongeveer zeven punten.

 • Als je deze kansen accepteert en besluit om te wedden op de Chargers met -7, dan moet je willen dat ze met meer dan 7 punten winnen om een ​​rendement op je investering te ontvangen.

 • Het is ook belangrijk om op te merken dat als de Chargers precies met 7 punten zouden winnen, het bekend zou staan als een "push" en je inzet zou worden teruggegeven.

 • Als je aan de andere kant van deze weddenschap voor American Football stond (de Jets zouden als +7 worden vermeld), zou dat betekenen dat je zou willen dat het team binnen 6 punten van de Chargers eindigt om te winnen. Bovendien, net als bij de vorige weddenschap, als de Jets binnen 7 punten van de Chargers zouden eindigen, zou het een gelijkspel zijn.

Veel fans houden ervan om te wedden op de spread omdat het de wedstrijd interessant houdt, ongeacht het resultaat. Je team kan met 20 punten voorstaan en de overwinning binnen hebben, maar je zit nog steeds op het puntje van je stoel omdat je nog een field goal nodig hebt om de spread te dekken.

Geldlijn

requires you to pick the winning team. If your team wins, you win the bet. It doesn't matter how many points they win by, as long as they are the victors. This type of betting is often used for underdog teams, as it offers higher potential payouts. vereist dat je beslist welk team volgens jou de wedstrijd zal winnen .

Bij het gokken op internet zullen American Football sportsbooks voorafgaand aan de wedstrijd de odds bepalen op basis van de kansen van een team om te winnen. Bijvoorbeeld, de moneyline voor een wedstrijd kan als volgt zijn:

San Diego Chargers -200 | 1.50 | 1/2 New York Jets +170 | 2.50 | 3/2 San Diego Chargers -200 | 1.50 | 1/2 Nieuwe York Jets +170 | 2.50 | 3/2

 • De bovenstaande kansen worden weergegeven in Amerikaanse, decimale en Europese formaten, maar ze betekenen allemaal hetzelfde. Als je €100 zou inzetten op de Chargers in deze wedstrijd en ze winnen, zou je in totaal €150 ontvangen.

 • Als het bovenstaande voorbeeld niet veel voor je betekent, zorg er dan voor dat je onze website controleert wedden odds calculator om een beter idee te krijgen van wat de nummers betekenen.

American Football Wedtips

Nu we je inzicht hebben gegeven in online gokken, Amerikaans voetbal en hoe ze samenkomen, hier zijn ideeën om je EV te verbeteren. Wanneer je je aanmeldt bij een van onze beste Amerikaans voetbal weddenschapssites, weten we zeker dat je in goede handen bent. Echter, om ervoor te zorgen dat je voldoende op de hoogte bent om echt geld te verdienen, raden we je aan ook aandacht te besteden aan onze volgende tips.

Wie is in vorm?

Alle NFL-teams, in feite alle sportteams, kennen periodes van goede en slechte vorm.

 • Bijvoorbeeld, de New England Patriots kunnen laag staan in de competitie, maar wel een winreeks van vier wedstrijden hebben.

 • In dit scenario kan een Amerikaanse online goksite voor American Football ervoor kiezen om deze feit te negeren en de Patriots als underdog te rangschikken tegen een beter team.

 • Echter, gezien de recente vorm van de Patriot, zou het kunnen zijn dat zij favoriet zijn om te winnen of, op zijn minst, minder een underdog zijn dan de bookmakers geloven.

 • American Football wedden draait om het opsporen van fouten in de markt en dit soort scenario is een voorbeeld van wanneer de odds van de bookmakers mogelijk iets afwijken.

Waardering van Waarde

De eerste vaardigheid die je moet ontwikkelen als je een succesvolle NFL-tipster wilt worden, is het herkennen van waarde. Verschillende wedstrijden bieden verschillende wedmogelijkheden en het is jouw taak om te bepalen welke weddenschappen het meest geschikt zijn voor de betreffende wedstrijd.

 • Bijvoorbeeld, als je weet dat de Washington Redskins bekend staan om het scoren van een groot aantal touchdowns, maar ook om het veel toegeven, dan doorzoek je voetbalweddenschappen en gok je erop dat ze X+ touchdowns scoren en X+ touchdowns weggeven.

 • In essentie moet je de sterke en zwakke punten van een team begrijpen om de meest geschikte weddenschappen te vinden. Zodra je teams en weddenschappen kunt matchen, zul je merken dat je succespercentage veel hoger wordt.

Bekijk uw kosten.

Wanneer je weddenschappen plaatst op welke activiteit dan ook in de wereld van online gokken, American Football of anderszins, is het belangrijk om je financiën in de gaten te houden. Bankroll management is een van de belangrijkste vaardigheden die een gokker moet ontwikkelen en bestaat uit twee belangrijke facetten: het kennen van jouw beschikbare geldbedrag en het bepalen van limieten .

 • Bijvoorbeeld, als je budget €500 is, moet je alleen ongeveer €5 per weddenschap riskeren. Het vasthouden aan ongeveer 10% van je budget bij elke individuele weddenschap is de beste manier om faillissement te voorkomen (het verliezen van al je geld) en je een kans te geven om een gezonde winst te maken.

 • Als je een meer succesvolle sportgokker wilt worden, zorg er dan voor dat je leert omgaan met je geld en ook waarde kunt vinden op de markt.

Verklarende woordenlijst

Maak uzelf vertrouwd met enkele van de basis Terminologie van American football - het is een geweldige manier om het spel te begrijpen en te begrijpen waar Amerikaanse footballfans over praten!

Termijn Betekenis
Doelpunt Drie punten waard; een trap die meestal wordt geprobeerd binnen 40 yards van de doelpaal. De trap moet boven de dwarsbalk gaan en tussen de palen.
Fumble betekent: een fout maken of onhandig zijn. Wanneer een speler de bal verliest of laat vallen tijdens het rennen of als hij getackeld wordt.
Eindzone Het gebied aan elke kant van het veld; teams kunnen touchdowns scoren in dit gebied als ze de bal in hun bezit hebben.
Extra punt Het is één of twee punten waard; voor één punt moet de speler de bal door de doelpalen schoppen na een touchdown. Voor twee punten moet de bal opnieuw naar de eindzone worden gebracht.
Huddle betekent bijeenkomen of samenkomen. Wanneer de spelers zich op het veld verzamelen om hun strategieën te bespreken en een actie te bepalen.
Aftrap Anders bekend als een vrije trap; ze worden gebruikt na elke touchdown, field goal en aan het begin en het derde kwart van de wedstrijd.
Lijn van scrimmage Een denkbeeldige lijn die over het veld loopt en die spelers niet mogen overschrijden totdat het volgende spel is begonnen.
Linebacker (een American football-speler) Een speelpositie; een linebacker maakt deel uit van het verdedigingsteam.
Quarterback Een speelpositie; een quarterback maakt deel uit van het aanvallende team en stelt zich op achter de aanvallende linie.
Veiligheid Twee punten waard; dit wordt verdiend door de verdediging als ze een aanvallende speler met de bal tackelt in zijn eigen eindzone.
Touchback betekent het bereiken van een overeenkomst in het voetbal waarbij een speler de bal aanraakt en deze buiten het speelveld gaat, waarna het spel wordt hervat met een doelschop voor de tegenstander. Gaat voor in de eindzone; een spel dat resulteert in de bal die op de 20-yard lijn wordt geplaatst en het aanvallende team dat begint vanaf hun 20-yard lijn.
Touchdown Waard zes punten; een touchdown wordt gescoord wanneer een speler in het bezit van de bal de doellijn van de tegenstander overschrijdt of de bal vangt in de eindzone.

Beste Amerikaanse Football-weddenschapssites

We hebben de beste websites voor American Football-weddenschappen gevonden, zodat je geen risico hoeft te nemen met een dubieuze platform. Met behulp van onze experts uit de industrie hebben we elke suggestie beoordeeld en geverifieerd dat het veilig en betrouwbaar is om te spelen. Dus, als je staat te popelen om eropuit te gaan en wat American Football-weddenschappen te plaatsen, zorg er dan voor dat je de adviezen volgt die we in dit artikel hebben uiteengezet en vandaag nog lid wordt van een van onze aanbevolen platforms.

Veelgestelde vragen

Is Amerikaans voetbalwedden legaal?

Ja, het is volledig legaal voor spelers om te wedden op sportevenementen bij de grootste internationale sportboeken. online sportweddenschappen sites .

Hoe werken Amerikaanse voetbalkansen?

Er zijn twee hoofdtypen odds bij NFL-wedden, puntverspreidingsodds en geldlijn-odds. De odds vertellen je hoeveel je kunt winnen als je inzet een juiste voorspelling blijkt te zijn.

Als je wilt leren hoe je de weergave van kansen kunt begrijpen, kijk dan naar de bovenstaande gids.

Je kunt ook een gedetailleerde uitleg lezen over hoe de kansen werken bij NFL-weddenschappen door onze site te raadplegen. Odds Calculator - Kansenrekenmachine pagina.

Hoe werken de weddenschapslijnen?

Puntenverspreiding
Dit type weddenschap heeft betrekking op een berekening die de sportweddenschappensite maakt, op basis van wie zij denken dat er zal winnen en met hoeveel punten zij denken dat de overwinning zal worden behaald.

Bijvoorbeeld, als de site denkt dat de winnaar van een wedstrijd tussen de Pittsburgh Steelers en de Denver Broncos de Steelers zal zijn en ze denken dat de Steelers de overwinning zullen behalen met 10 punten meer dan de Broncos, dan zal de site de kansen weergeven als Denver Broncos -10.

Als je in deze situatie wedt op de Broncos, moeten ze met meer dan 10 punten winnen om winst te behalen.

Geldlijn
In dit type weddenschap hoef je alleen maar te kiezen wie naar jouw mening zal winnen en het aantal punten dat het team wint, heeft geen invloed op of je wel of geen winst krijgt.

Wat dacht je van handicap-weddenschappen?

Handicap wedden is wanneer je weddenschappen plaatst met betrekking tot de vraag of een team de 'virtuele voorsprong' zal overschrijden die de weddenschapssite het heeft gegeven, gebaseerd op hoe onwaarschijnlijk het is dat een team wint.

Op welke spellen kan ik wedden?

U kunt wedden op elke individuele wedstrijd in de NFL.

Kan ik een weddenschapssysteem gebruiken?

Ja, als je wilt. Hoewel het succes van het winnen van geld bij een NFL-weddenschap grotendeels afhangt van geluk, kan kennis over eerdere prestaties van het team en de gezondheid van spelers je helpen om de waarschijnlijkheid van een bepaalde uitkomst te bepalen.

Er zijn talloze verschillende weddenschapsstrategieën en systemen die er zijn op het internet, maar als je er een wilt vinden die je zeker zal helpen tijdens het spelen, bekijk dan onze pagina over weddenschapsstrategieën.

Kan het winstgevend zijn?

Gokken op de NFL kan je veel geld opleveren als je de juiste weddenschappen plaatst. De beste manier om slimme weddenschappen te maken, is door te analyseren wat er in eerdere wedstrijden is gebeurd en vervolgens je weddenschappen dienovereenkomstig te plaatsen.