plazilla.com logo
Casino

US Online Loterij Gids

Niveau Beginner Новичок
5 m (kort voor meter) minuten lezen
Pagina 1 gemaakt 31 augustus 2022.

Inhoudsopgave

Loterijen in Nederland zijn altijd enorm populair geweest. Met de introductie van legale en gereguleerde online loterijen hebben spelers nu direct toegang tot de hoogste jackpots zoals nooit tevoren.

Lees onze gids om te leren hoe je de Nederlandse loterij kunt spelen, ontdek de beste winnende strategieën en kom erachter welke loterijspellen het beste zijn om in de Verenigde Staten te spelen.

Hoe werkt de loterij?

De meeste loterijen werken op een vergelijkbare manier. Spelers moeten verschillende nummers voorspellen uit een reeks opeenvolgende nummers om te kunnen winnen. Bijvoorbeeld, bij een 6/49 loterijspel dien je nauwkeurig zes nummers te voorspellen uit een pool van 49 opties voor de jackpot.

Sommige van de grootste loterijen, zoals Powerball en Mega Millions, hebben een extra pool van nummers waaruit spelers één of twee moeten kiezen. Beide poolnummers moeten overeenkomen met de getrokken nummers om de jackpot te winnen.

Veel loterijjackpots staan ​​ook bekend als progressieve loterijen, wat betekent dat het bedrag dat je kunt winnen wordt verhoogd na elke trekking als de prijzen niet worden opgeëist. Als iemand de progressieve jackpot wint, wordt het bedrag voor de volgende trekking teruggezet op een vooraf bepaald niveau en herhaalt het proces zich. Als meerdere spelers tegelijkertijd de jackpot claimen, wordt de prijs gelijk verdeeld.

Dankzij online loterijen is het nu makkelijker dan ooit om deel te nemen aan de actie. Als gevolg hiervan stijgen de jackpots snel en zijn er altijd miljoenen dollars te winnen. Het spelen van de loterij online betekent ook dat spelers wereldwijd toegang hebben tot de belangrijkste loterijen. Niet-Amerikaanse spelers kunnen deelnemen aan Nederlandse loterijen en Nederlandse spelers kunnen loten kopen voor niet-Amerikaanse loterijen.

Hoe de loterij te spelen

Online loterijwebsites maken het ongelooflijk eenvoudig om verschillende soorten loterijen te spelen. Je hebt alles wat je nodig hebt op één plek en je kunt veilig binnen enkele seconden tickets kopen.

Er wordt geen tijd verspild door naar een plaatselijke verkoper te gaan en in de rij te staan. Volg eenvoudigweg deze eenvoudige stappen:

 1. Vind een loterijsite. Kies een betrouwbare online loterij website om meteen te beginnen met spelen.

 2. Kies uw favoriete loterijspel. Je kunt kiezen uit verschillende spellen, afhankelijk van waar je je bevindt in de verschillende landen.

 3. Selecteer uw nummers. Volg de instructies op het scherm om je nummers te kiezen, of maak gebruik van de directe willekeurige optie.

 4. Koop uw tickets. Klik op de 'koop' knop en voer uw betaalinformatie in.

 5. Uw tickets zijn klaar. Veel succes met spelen.

Beste loterijspellen in de VS

Gezien de populariteit van loterijen in de VS zijn er genoeg spellen om te overwegen. Elk spel heeft zijn eigen regels, maar het algemene concept blijft hetzelfde; kies een set nummers die overeenkomen met de willekeurig gegenereerde nummers om groot te winnen.

Hier zijn enkele van de meest populaire loterijspellen in de VS:

Image shows the Mega Millions lottery logo
Mega Miljoenen

Mega Millions, ook wel bekend als De Lotto, is zonder twijfel een van de populairste loterijen ter wereld, waarbij regelmatig meerdere miljoenenjackpots worden uitgereikt, soms zelfs meer dan €500 miljoen. Tickets kosten €2, en om de jackpot te winnen, moet je vijf nummers kiezen uit een pool van 70 en nog een ander nummer uit de tweede pool van 25.

Image shows the Powerball logo
Powerball

Powerball staat bekend om zijn recordjackpots, maar vaak worden spelers miljonair met prijzen van één of twee miljoen. Tickets voor de Powerball-loterij kosten €2 en net als bij Mega Millions moet je vijf nummers overeenkomen in de eerste pool van 69 en nog een nummer in de tweede pool van 26.

Image shows the Lotto America logo
Lotto America

Lotto America is kleiner dan de meer prominente loterijen in de VS, het is alleen beschikbaar in 14 jurisdicties, maar jackpots hebben tot €22 miljoen bereikt. Tickets kosten €1, en om te winnen, moet je vijf getallen kiezen uit een pool van 52 en de Star Ball uit een pool van 10 getallen.

Meer loterijspellen om te spelen

Dagelijkse Loterijen

Hoewel dagelijkse loterijen veel kleinere jackpots hebben dan de andere loterijen op onze lijst, kunnen ze nog steeds prijzen van ongeveer €175.000 toekennen aan gelukkige spelers. Deze zijn beschikbaar in de meeste landen en zijn behoorlijk populair als het gaat om online loterijen. U kunt kiezen welk type spel u wilt, met drie, vier of vijf selecties. Vervolgens selecteert u uw nummers en hoe u wilt spelen. Een directe selectie vereist dat de nummers in een specifieke volgorde worden getrokken. Een box selectie wint als de nummers overeenkomen, ongeacht de volgorde waarin ze zijn getrokken.

Direct Winnen Loterijen

ook bekend als directe kraskaarten of "krasloten" Online krasloten onmiddellijke win loterijen bestaan al tientallen jaren. In tegenstelling tot andere loterijen waarbij trekkingen worden gebruikt, krijgen spelers de resultaten meteen te zien bij het spelen van onmiddellijke win loterijen.

Je moet vaak de ondoorzichtige laag van de kaart krabben om te zien of je overeenkomt met pictogrammen voor een prijs. Sommige directe loterijen in Nederland kunnen prijzen tot € 10 miljoen hebben.

Loterij spelen op je mobiel

Je kunt nu de grootste en beste loterijspellen direct spelen vanaf je mobiele telefoon zonder dat je extra apps of software hoeft te downloaden.

Veel mobiele loterijspellen zijn geoptimaliseerd voor mobiele toegang en hebben gebruikersvriendelijke interfaces voor eenvoudige toegang, waardoor je snel je nummers kunt kiezen of kunt kiezen uit de verschillende beschikbare systemen.

Voordelen ✅

 • Koop tickets binnen enkele minuten waar en wanneer je maar wilt.

 • Snel en gemakkelijk om tickets te vinden en te kopen.

 • Top loterijwebsites werken op zowel Android- als iOS-apparaten.

Fouten ❌

 • Gewoonlijk vereist het Wi-Fi of data toegang om te spelen.

 • Niet alle spellen zijn inbegrepen. Kleinere staatsgebonden spellen zijn mogelijk niet beschikbaar.

Lottery Strategietips

Het gehele concept van loterijen is dat elke trekking willekeurig is, en elk lot dezelfde kans heeft om te winnen. Het komt allemaal neer op puur geluk!

Er zijn echter een paar manieren waarop je je kansen kunt vergroten:

 1. Controleer de kansen. Terwijl de kansen om een ​​multi-state loterij te winnen vrij hoog zijn, kunnen ze verschillen van de ene loterij tot de andere. Bijvoorbeeld, Powerball biedt kansen van 1 op 292.201.338, terwijl Mega Millions 1 op 302.575.350 is. Het controleren van de kansen van een loterij garandeert geen hogere winkansen, maar het kan u helpen om een ​​slimmere keuze te maken bij het kopen van uw tickets.

 2. Wacht op de grote jackpots. De kansen om te winnen zijn hetzelfde voor elke trekking, dus het is het beste om te wachten op grotere prijzen. Aangezien de jackpots week na week worden opgehoogd, zal de hoofdprijs snel toenemen en je betere potentiële winst opleveren.

 3. Speel online. De beste online loterijwebsites geven je direct toegang tot verschillende loterijen. Je kunt veilig je nummers selecteren en tickets kopen zonder je huis te verlaten. Het is ook de beste manier om huidige jackpots en kansen te vergelijken.

 4. Probeer de kleinere spellen uit. Als het op loterijen aankomt, krijgen de grote loterijen alle aandacht met hun jackpots van honderden miljoenen. Maar je kunt gemakkelijk meedoen aan kleinere loterijspellen en profiteren van betere winkansen. Hoewel de prijzen kleiner zijn, zijn ze nog steeds significant.

 5. Koop meer tickets. De meest voor de hand liggende manier om je kansen om te winnen te verbeteren, is door meer loten te kopen. Online loterijsyndicaten kunnen je loterijbudget aanzienlijk vergroten en tegelijkertijd helpen om je kansen op winst te vergroten.

Vind meer tips voor het winnen van de loterij >

Hoe gebruik je een loterijsyndicaat

Loterij syndicaten zijn groepen spelers die akkoord gaan om hun geld bij elkaar te leggen en tickets te kopen. Winsten worden vervolgens gedeeld op basis van het aantal tickets dat elke persoon heeft gekocht.

Door het geld samen te leggen en meer loten te kopen, kunnen spelers de kansen vermenigvuldigen die ze in hun eentje zouden hebben. In sommige landen winnen syndicaten meer dan een vijfde van de hoofdprijzen in grote loterijen.

De winnende jackpot van een grote loterij kan honderden miljoenen waard zijn. Een deel van die winst kan meer dan €10 miljoen bedragen, meer dan genoeg om het de moeite waard te maken om te overwegen om een loterij syndicaat online uit te proberen.

Het goede nieuws is dat loterij syndicaten legaal en goedgekeurd zijn, en veel top online loterij sites betrouwbare functies hebben voor het creëren en beheren van syndicaten. Gebruikers kunnen zich online aansluiten bij groepen en veilig hun geld inzetten. De operators zorgen er ook voor dat de winsten worden uitbetaald aan elk syndicaatlid.

Loterij uitbetalingen

Het begrijpen hoe de loterij wordt uitbetaald kan je tijd besparen als je ooit die miljoen dollar jackpots wint. Als het gaat om de grootste loterijen, hebben jackpot winnaars twee opties:

 1. Lump Sum betekent een eenmalige betaling of bedrag. - Dit is een eenmalige betaling nadat alle benodigde belastingen zijn betaald, en je kunt doorgaans verwachten dat je ongeveer 30-60% van de geadverteerde loterij-jackpot ontvangt. Het bedrag dat je ontvangt, hangt af van de loterij die je speelde en de lokale regelgeving van je staat.

 2. Annuïteit - Hier kunt u jaarlijkse termijnen ontvangen. Voor grote loterijjackpots kan dit 20 tot 30 jaar duren. Het voordeel van kiezen voor annuïteiten is dat u gegarandeerd bent van een aanzienlijk inkomen voor de komende decennia, en afhankelijk van belastingtarieven kunt u uiteindelijk meer krijgen dan wanneer u zou kiezen voor het eenmalige bedrag.

Grootste Loterijwinsten Ooit

In de loop der jaren hebben de belangrijkste loterijen in Nederland een aantal fantastische jackpots uitgekeerd, sommige zelfs meer dan €1,5 miljard.

Het kost slechts één gelukkig lot om alles te winnen en direct een multimiljonair te worden, zelfs na belastingen.

Loterijspel Winbedrag Locatie van Overwinning Winner Name blijft hetzelfde in het Nederlands.
Powerball €1,586 Miljard Tennessee, Florida & California John en Lisa Robinson, Maureen Smith en Kaltschmidt, Marvin en Mae Acosta
Mega Miljoenen €1.537 Miljard Zuid-Carolina Anoniem
Powerball €768,4 miljoen Wisconsin Manuel Franco
Powerball €758,7 miljoen Massachusetts Mavis Wanczyk
Powerball €687,8 Miljoen Iowa & New York Anoniem

Jackpots vertegenwoordigen het bedrag vóór eventuele belastingen of inhoudingen.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Kun je online loterijkaartjes kopen?

Ja, je kunt online tickets kopen voor de grootste loterijen in Nederland en de wereld. Bezoek een van de topwebsites om te beginnen, en je kunt binnen enkele minuten klaar zijn om te spelen.

Is het legaal om online loterij te spelen?

Ja, het spelen van de loterij online is legaal en gereguleerd door nationale en staatsregeringen. We raden aan om de loterij van jouw keuze te spelen bij een betrouwbare en vertrouwde online aanbieder en er zeker van te zijn dat je een budget in gedachten hebt, zodat je niet boven je mogelijkheden gokt.

Hoe kan ik mijn winst opnemen van de online loterij?

Het opnemen van je winst is eenvoudig; in de meeste gevallen wordt het geld rechtstreeks op je online account gestort. Als je geluk genoeg hebt om een groter bedrag te winnen, kan het zijn dat je het persoonlijk moet ophalen. Controleer de algemene voorwaarden van elke online loterij website voor meer informatie over het opnameproces.

Wat is beter om te spelen, Mega Millions of Powerball?

De loterij is het ultieme kansspel, maar het begrijpen van de winkansen kan helpen bij het beslissen welke loterij te spelen. Voor Powerball zijn de kansen om de jackpot te winnen 1 op 292.201.338. Bij Mega Millions zijn de kansen 1 op 302.575.350. Hoewel dit een relatief klein verschil is, kan het weten van de winkansen je helpen om een slimmere keuze te maken en mogelijk groot te winnen.

Moet ik belasting betalen over loterijwinsten?

Ja, loterijwinsten die hoger zijn dan € 600 zijn onderhevig aan staats- en inkomstenbelasting. De staatsoverheid neemt 24% van de loterijjackpots voor Nederlandse burgers, plus nog eens maximaal 37% voor inkomstenbelasting. Staatsbelastingen kunnen ook oplopen tot 8,95%.

Wat zijn de beste loterijnummers om mee te spelen?

Hoewel er geen magische getallen zijn die je consistent kunnen helpen om de loterij te winnen, kunnen het analyseren van de laatste 100 trekkingen van een bepaalde loterij bepaalde patronen en potentiële nummers onthullen om te vermijden. Bijvoorbeeld, in Mega Millions zijn 7, 21, 40, 3 en 58 veelvoorkomende nummers, waarbij de Mega Ball meer dan eens een 7 is. Echter, loterijen blijven in essentie willekeurig en het najagen van patronen is mogelijk niet de beste strategie als je geen onbeperkte bankroll hebt.