Online automatisch geld verdienen betrouwbaar?

Ik heb weer verschillende websites gevonden die beweren dat je automatisch geld kan verdienen. Voordat ik dit aan iemand ga aanraden ga ik eerst bekijken hoe het werkt en of het wel werkt. Eerst zet ik een aantal dingen op een rijtje: Wat moet je doen voor het geld: Eigenlijk niks. Je moet een inloggen en op autosurfen klikken. ...
6
10
Public

Mijn deel 3 over Likebux.

Al 2 keer eerder schreef ik een artikel over likebux. Hier is mijn 3de artikel waarin je mijn voortgang kunt lezen. Hierna zal ik niet meer over Likebux schrijven totdat ik kan uitbetalen. Ik begon namelijk met schrijven hierover om te kijken of deze methode van geld verdienen ''echt'' was. Tot nu toe werkt alles zoals ik had ge...
6
8
Public

Mijn ervaring met Likebux tot nu toe.

Een week geleden schreef ik een artikel over geld verdienen met Likebux. Ik ben toen gestart met het gebruiken van deze website en zal nu een update geven. Om mijn eerste artikel te lezen over Likebux klik hier: http://plazilla.com/page/4295151152/online-geldverdienen-met-likebux Vandaag is de 2de keer dat ik inlog en mijn saldo...
6
11
Public

Online geld verdienen met Fiverr

Wat is Fiverr? Fiverr is een website waar je klusjes kunt aanbieden. Dat klinkt saai en daarvoor kan je ook naar bijvoorbeeld marktplaats toch? NEE Op Fiverr moet alles worden aangeboden voor 5 dollar. Hiervan gaat 1 dollar naar Fiverr en is 4 dollar voor jezelf. Je kunt er allerlei klusjes vinden. Ben je goed met muziek of vide...
6
6
Public

Online geldverdienen met Likebux

Ik probeer via allerlei manieren nu online geld te verdienen. Maar naast Plazilla zijn er maar weinig sites die je hier echt bij helpen. Er zijn zoveel sites waar achteraf blijkt dat al je werk voor niks is geweest. Terwijl er op internet toch ook goede verhalen over die website te vinden is. Daarom test ik zelf alles wat ik teg...
4
2
Public