Vleugels, wegvliegen van vervelende dingen,en vroeger van een vervelende jeugd.

Toen ik klein was en vaak droomde, Droomde ik vaak hetzelfde.. Die droom leek van onschatbare waarde. Ik zou graag vleugels willen hebben, zodat ik kon wegvliegen van alle problemen op aarde. Vaak droomde ik hetzelfde.. Ik kreeg ze echter nooit. Al leek het hebben van vleugels, me zo ontzettend fijn.. Omdat ik dan weg kon vliege...
11
4
Public

Zuurstof bij de geboorte,zwaar gehandicapt,bijna 25 geworden..net overleden.

Toen ikzelf net een paar jaar moeder was. Had ik een vriendin met man en kind, via via kwam ik in hun familie. Ze stonden altijd voor me klaar.. Ook al was ik er nog maar pas. Ze kregen een tweede kindje.. Tijdens de bevalling ging van alles mis. (zuurstof gebrek) Na een zwaar gehandicapt leven.. Hoorde ik net dat hij er niet me...
19
5
Public

Kerstfeest,alleen, toch genoten..maar ook wel weer blij dat het weer voor een jaar voorbij is.

Kerstfeest 2012.. gelukkig weer voorbij. Het is elk jaar weer genieten, alleen vandaag even niet voor mij! Het is elk jaar weer hetzelfde, één dag bij mij en de ander bij hun vader. De ene dag genieten, en de ander word het éénzaam later en later.. Soms kan ik zo verlangen, naar een leven met een vriend. En andere dagen weer...
13
5
Public

Misbruik, van een huisvriend welke ik opa moest noemen..

Mam..heb je nooit geluisterd? naar mijn wanhoop geschreeuw? Ik wilde niet naar opa........ Je gaat een snoepje halen zeiden jullie, waren jullie blind..of lag het gewoon aan hem? Zoiets zou hij niet doen, zouden jullie hebben gezegd.. Wanneer een kind van vier en vijf.. haar angst zou hebben uitgelegd! Mijn angst..was vreselijk ...
25
24
Public