Een kruisdistelbremraap gevonden in Tolkamer

Ik moest zelf eerst 3x naar de naam kijken voordat ik het doorhad. Niet dat ik ooit van die plant had gehoord hoor, wellicht vrijwel niemand van jullie! Het blijkt dus dat de kruisdistelbremraap nog nooit in Nederland is voorgekomen. En nu groeit het in de uiterwaarden van Tolkamer, MIJN TOLKAMER! Hoe bijzonder is dat? Het plant...

Dag Friso.

Dag papa van Luana en Zaria, dag echtgenoot van Mabel, dag zoon van Beatrix, dag broer van Willem-Alexander en Constatijn. Nu mag je rusten. Geen zorgen, het verdriet zal slijten, al zal het gemis alsmaar groter worden.
10
5
Public

Amalia, de jongste kroonprinses ter wereld.

Catharina Amalia, prinses van Oranje heeft vanaf vandaag de titel: Kroonprinses. Sterker nog...het meisje is de jongste kroonprinses ter wereld! Of je dáár nu zo blij mee moet zijn? Zij is pas 9 jaar oud en ik geloof het wel als haar ouders zeggen dat zij haar een zo zorgenloos mogelijke jeugd willen geven, maar kan dat überh...
10
3
Public

17 april 1971, leuke feiten en weetjes van deze dag.

17 april 1971, mijn geboortedag.Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik graag weten wat er allemaal op deze dag is gebeurd en tijdens mijn zoektocht ben ik een aantal leuke dingen tegengekomen.Ik ben geboren op een bewolkte dag, met een middagtemperatuur van 5,6 graden Celcius.Er viel 1,6 mm regen. Dit vond ik terug op www.weerverlede...