Geld verdienen in Second Life (investeren)

Ik dacht ik schrijf maar weer eens een artikel over hoe je een beetje geld kan verdienen in Second Life. Op zich is dit niet heel lastig en het mooiste is dat je (bijna) niks hoeft te doen om hiermee geld te verdienen. Het draait hierbij allemaal om virtuele bedrijven, die actief zijn in de wereld van Second Life. Je kunt zelf e...

Snuffles in Second Life (de inleiding)

Snuffles breedables, de grappige beestjes in Second Life Snuffles zijn kleine grappige beestjes bedacht door de makers van zowel het vissen en de munten. Voor degene die mijn andere artikelen hebben gelezen zullen weten hoe je hier geld aan kunt verdienen. Maar ook aan snuffles is geld te verdienen, en niet zo'n beetje ook. Er g...

Jagend op munten geld verdienen in Second Life

Munten jagen Nu ik weer wat meer tijd heb was ik weer even aan het munten jagen in Second Life. Een bezigheid die echt geld kan opleveren. Terwijl ik dit zit te schrijven heb ik Second Life opgestart en ben begonnen met het jagen op muntjes.Second Life is inmiddels veranderd en heeft een andere interface gekregen. Op de foto kun...

Vissend geld verdienen in Second Life

Vissen Nu ik weer wat tijd heb was ik even aan het vissen in Second Life. Een rustige bezigheid die ik gewoon kan doen terwijl ik met andere dingen bezig ben. Toen besefte ik me dat ik hier best een artikel over kon gaan schrijven, en zowaar ik doe het ook nog eens. Terwijl ik deze zinnen heb geschreven heb ik ondertussen weer i...
17
11
Public

Een eigen onderneming starten in Second Life

Een eigen onderneming in Second Life Om te beginnen zal ik eerst vertellen wat Second Life (SL) nu precies is. Second Life is een game waarmee je daadwerkelijk geld kan verdienen. Second Life heeft zelfs een virtuele munt die Linden Dollar heet. Deze Linden Dollars kan je daadwerkelijk inruilen voor euro's en dollars. Ook zijn e...