Waarom?

Altijd gedacht onvruchtbaar te zijn, plotseling toch zwanger..wat voelt dat fijn! De dokter heeft gezegd, ja zelfs met mij overlegd, dat ik jou niet mocht voldragen en zo nam ik afscheid van jou zonder vragen. Maar het doet zo'n erge pijn, te weten dat ik toch zwanger kan zijn. Met geen woorden te bevatten, onze droom alweer uit...
4
0
Public

Mijn liefde

Lieve schat! Jou ogen die glinsteren.. Nog mooier dan de zon.. Ik zou er uren naar kunnen kijken.. Ik wou dat ik het kon. Telkens als ik je zie.. Word ik warm van binnen..jij bent zo mooi.. Ik weet niet waar ik moet beginnen.. Ik hoop dat jij voor altijd bij me blijft.. mijn hele leven lang.. Ik laat jou nooit meer gaan.. wees m...
10
1
Public

Dit gedicht schreef ik voor mijn beste vriendin haar dochter is overleden op 26 jarige leeftijd

Lieve, In de vroege ochtend ging mijn telefoon, ik nam op en jij klonk helemaal niet gewoon. Midden in de nacht was je dochter overleden, terwijl ze met zijn 2en in haar auto reden. Gedurende de eerste dagen, heb ik geprobeerd je te helpen dit verdriet te dragen. Ik heb naast je gestaan, toen je samen met je andere familie de ki...
6
2
Public

Lief kindje wat ik nooit zal krijgen

In mijn dromen, ben ik je al regelmatig tegen gekomen. In mijn armen, zal ik je nooit kunnen verwarmen. In mijn bed, hebben wij samen nooit pret. In mijn tuin, maak jij nooit puin. Nooit doe ik jou in bad, omdat je je gezichtje onder hebt geklad. Zorgen om jou hoef ik mij nooit te maken, omdat ik je nooit aan zou kunnen raken. D...
16
3
Public

Echte vrienden

Iedereen kent dat gevoel, ja iedereen weet wat ik bedoel. Echte vrienden zijn mensen, die altijd terugkomen ondanks jou vreemde nukken en wensen. Een ruzie maakt dit niet stuk, maar brengt jullie alleen maar meer geluk. Omdat jullie erover kunnen praten, en elkaar daar niet om hoeven te haten. Een vriend is iemand om mee te fees...
0
0
Public

Wat is verdriet?

Wat is verdriet?Veel mensen praten erover maar weten het niet.Toen ik jou moest verliezen..wist ik even niet meer welke weg ik moest kiezen.Opgeven zat toen al niet in mijn aard.. en ja..mijn leven was me toch ook wel wat waard.Dan moet ik het maar verwerken is wat ik toen dacht..maar dat bleek een een zeer moeilijke opdracht.Ve...
6
5
Public