Koning Winter is weer even in ons land!!

Koning Winter.. Heeft ons landje ook weer eens bezocht. Even weer ouderwets genieten, en dromen van de elfstedentocht. Koek en sopie langs de kant, schaatsen, sneeuwballen gooien ,lekker glijden Of samen lekker sleetje rijden. Een heerlijk dik, zacht, wit tapijt, maken mij weer even kind!! Voel me even van alle zorg bevrijd! Een...
3
4
Public

Kou, sneeuw , ijs, heldere sterrenhemel.

De winter. Zacht wit tapijt, knisperd onder mijn schoenen. Koud en behoorlijk glad, Donkere heldere hemel voorspeld nog veel meer kou. Ik geniet erg van dit aanzicht.. Hoewel ik niet echt van de winter hou. Het tapijt is versierd met miljoenen diamanten De kou dringt diep door.. bevriest mijn vingers in mijn wanten. Als ik buite...
0
1
Public

Winter, prachtig en onhandig!

Toen ik vanmorgen buiten liep, t was nog lekker vroeg.. Verse sneeuw knisperend onder mijn voeten, van dat geluid krijg ik nooit genoeg. Ik heb geen banden met de winter, hou ook niet zo van de kou.. Maar alles leek te schitteren, en omdat ik wel van bling bling hou. Kreeg de winterse kou, een andere betekenis. T leken allemaal ...
2
0
Public

Mooie gevoelige gedichten.

Alweer kruipen de kalenderdagen, naar de laatste dag van t jaar. Je hoeft er heus niet om te vragen, Want oud en nieuw 2012/2013 is alweer bijna daar! Het is nog niet zolang geleden, dat ik lachend zei,de helft alweer. Nu vele dagen, weken verder.. zijn er nog weinig dagen meer. Eerst kijk je uit naar de lente, daarvan word ik z...
6
4
Public

Mooie gevoelige gedichten.

Vandaag besluit ik maar weer eens wat van mijn gedichten te plaatsen! Gekozen heb ik voor mooie gevoelige gedichten, die mij wat doen.. En hopenlijk u ook! Veel leesplezier! Leven en dood.. Een traan,een lach. Een licht in de duisternis, Een kreet vol van ontroering,nieuw leven zo klein en teer. Geluk, maar soms ook pijn, Een we...
6
3
Public

Gedichten over het leven.

Leven..Wat kan leven soms raar zijn, Vrolijkheid en pijn.. Helaas vrolijk maar even, Dat zou veel meer kunnen zijn. Wat kan leven soms pijn doen, Niet doen wat je hart zegt.. Leven is soms niet eerlijk, Als iemand niet wint van een gevecht. Wat kan een mens toch zeuren, Over vrolijkheid en pijn.. Wees blij te mogen leven, T had ...
8
4
Public