Gedichten voor jou

Er was eens.. lopend langs het stille water kijkend op een witte zwaan denk ik automatisch aan later en vraag me af, hoe zal het gaan word ik ouder, net zo gerimpeld als de steen die ik over het water laat zeilen maar de zwaan die kijkt boos ik had ook nooit die steen moeten keilen denk toch dat ik voor het wijste koos die rimpe...
7
5
Public

Gedichten met een thema.

Droom mijn kind ik heb de zon nog niet gezien en jij, heb jij al een gevoel de warmte van de stralen dat is wat ik bedoel ik wil met een trap naar de maan lopen ga je dan met me mee kunnen we alleen maar hopen dat de verlichting bestaat uit een sterrenzee die ons zal begeleiden naar de maan en misschien de zon maar het zal een d...
8
3
Public

Gedichten met een thema

Diverse gedichten hebben een thema, zoals kinderen, geluk, samenzijn, grootouders. Ik ben de uitdaging aangegaan. Hier wat gedichten met deze thema's. Dit keer zonder veel animatie, velen van jullie schijnen dit storend te vinden, vooruit dan maar. Toch blijf ik het doen in de toekomst, het is een stukje eigen fantasie wat je me...
12
5
Public