Ayahuasca (gedicht)

Aya vibreert door al mijn vezels Pure liefde vervangt de gesels Niet langer verloren in de ander Het verzacht me Fluistert dat ik verander Gedachten drijven Voorbij zoveel oneindig Onsterfelijk Verbonden Met die ene Die Alles is Ik ben Op de goede weg Ik voel Zo kunnen we Alles zijn Unai Shipash - Musas del Tiempo y Espacio Pabl...
11
6
Public

Soulmate?

Ja, ik heb je lief Meer dan ik denk Of kan uiten Je zit in mij En ik voel me Verbonden Met jou Wat het ook is Hoe het ook zal zijn Ik ben er voor jou In mijn hart bleef ik Jou trouw Dat is genoeg Te weten Waar je ook bent Ik ben hier en ik hou van jou.
15
14
Public

Zielenreis

Dromen komen tot leven Gebeden zijn verhoord Als door magie gedreven Wordt mijn ziel gehoord Nieuwe wegen, energie Stromend door het woud Ja hier is alles God in mij Ook al doe ik het vaak fout Balans in alle dualiteiten Samen dansen wij Mijn leven wil ik pleiten Mens, verbind en maak je vrij Laat niets meer knagen Laat gevoelen...
19
17
Public

Leven is magisch

Heel zacht gefluister Ik weet dat je zult komen Verdrongen is het duister, jij Als vlinder van mijn dromen Dankbaar is mijn zucht Goud is in mijn handen Volmaaktheid is geen klucht Geloof spiegelt mijn wanden Maakbaar is mijn wereld Naakt een schone lei Iedere tel opnieuw Het zit allemaal in mij Blijf je leven lang geloven In de...
13
13
Public

Tijd van bezinning

Een tijd van aankomst Een tijd van verlies Tijd voor bezinning Waar ik nu voor kies Achter mij de tijd Van vallen en opstaan Voor mij de tijd Om naartoe te gaan En dit is het moment Geen andere tijd Waarop ik even stil Naar binnen glijd Er is geen tijd Ik ben gewoon Ik voel me rustig Deep down altijd De bron van liefde Voor het ...
20
11
Public