Mijn engeltje

Ik heb een engel door mijn straat zien lopen. Je had de allermooiste kleur in je prachtige ogen. Voor wie je dan ook komt, je laat me geloven. Dat er werkelijk hulp is van iemand daarboven. Ik bleef kijken naar je, jij bleef mij verbazen. Jij kleurde alles rooskleurig in het donkere plaatje. Ik had je willen vragen om niet weg t...

Kom terug lieve Jane.

Jane Ze was 17 jaar, Jane was haar naam. Ze had geen baan, en haar school niet afgemaakt. Zoveel ruzie had ze vaak, ouders uit elkaar. Wanneer is het nou klaar? God neem me weg naar een plek hier ver vandaan. Een plek waar mn pa me niet meer aanraakt, en me pa niet meer slaat. God neem weg naar een plek, weg van de stress. Ik ka...

Niemand is alleen, denk aan jezelf.

Kleine jongens worden groot en het erbij, vroeger was alles beter en hoe het hoort te zijn. We komen en we gaan dus benut je tijd. Op een dag dan ben je weg en dan ben je alles kwijt. Denk niet vaak aan het verleden, kijk naar wie ik ben maar ben ik mezelf gebleven? En wat heb ik nou te geven? De meid waar ik van hou die is me a...

Gedicht over Loverboys

Loverboys Hij was zo lief, ze heeft de liefde gevonden. Zij voelt zich begrepen en delen alles samen. Waaraan heb ik jou verdiend, bleef ze zich afvragen. Hij gaf haar cadeau's, alles wat ze wilt. Maar zij heeft geen idee waar ze aan begint. Ze werd vaak meegenomen naar vrienden van hem, ze werd goed begrepen en voelde haar op d...

Gedicht Borderline

Borderline Je vraagt je af, waar heb jij het over? Ik neem je mee naar het verleden, naar hoe het is gelopen. De middelbare school, dagen vol stress. Ik werd soms geslagen, en ik werd zo gepest. Ik werd nooit geholpen en niemand dekte mn rug. Ging het verkeerde pad op en ik zag geen weg meer terug. Ik was verslaafd geworden dus ...

Het meisje, de weerspiegeling

Ik kijk in de spiegel, zie een meisje dat giecheld. Met een fake lach, wat weerspiegeld. Kijk goed in haar ogen, verdiep je is in haar dan wordt je mee genomen naar wat ze allemaal mee maakt. Ik ben nog niet klaar, ik begin net. Het meisje is onzeker want zij werd gepest. Dagen vol stress, dacht vaak aan zelfmoord. Ik ben lelijk...
11
5
Public

Gedicht - Als je eens wist

Als je eens wist..... Als je een wist wat ik allemaal zou voelen, dan zou je denken 'wauw je hebt het moeilijk' Ik heb mn tante verloren, stress aan mn hoofd vele dingen komen niet, maar zijn wel beloofd. Alles komt goed, geloof ik niet meer in. De wind komt van voren, nee ik heb tegenwind. En tegenzin, van elke dag die komen ga...
11
3
Public

Gedicht: zo onbereikbaar

Jij bent... onbereikbaar. Ik wil zo graag, bij jou zijn. Ik begrijp me zelf niet, de liefde is ingewikkeld. Maar als ik bij jou ben voel ik me vrij simpel. Ik heb geen idee hoe dit zo verder moet, vele tegenslagen en ik voel me ook niet even goed. Maar toen kwam jij en je heelde al mn wonden. Moet ik dat accepteren of is dat een...

Gedicht - Dit is het einde

Je wil niet met me praten en je wil me ook niet zienEr is te veel gebeurd en ik denk teveel misschien Je loopt weg van je problemen is dit dan het eind?Er zijn fouten gemaakt maar ik wil je echt niet kwijt. Je weet niet wat ik voel, het boeit je totaal nietDit is jammer van je, dit is voor me afzien..Sorry maar ik zal er niet me...
12
3
Public