De aalscholver droogt zijn vleugels

Heb je als aalscholver een prima plekje veroverd bij de boulevard van Vlissingen om je vleugels te laten drogen, vaart er achter je net een groot containerschip langs. Om maar te zwijgen over die idioot met zijn camera die recht voor je staat.
3
2
Public

Fotoreportage: Het Vaticaan

Wie Rome bezoekt, kan niet om een kort bezoek aan het Vaticaan heen. Niet uit religieus oogpunt, maar om de gekte die daar heerst mee te maken.
6
5
Public

Fotoreportage: de fonteinen van Rome

Rome staat ondermeer bekend om zijn vele fonteinen. De Trevifontein is uiteraard de bekendste.
4
2
Public

Fotoreportage: Pantheon, Rome

Het Pantheon in Rome werd als tempel gebouwd in de jaren 118-125, thans is het een Rooms Katholieke basiliek.
6
0
Public

Fotoreportage: Colosseum, Rome

Wie voor het eerst in Rome komt, mag het Colosseum niet missen. Deze arena werd in het jaar 80 in gebruik genomen.
6
4
Public

Fotoreportage: Yerseke

Tijdens een mooie vakantiedag bezochten mijn vrouw en ik het Zeeuwse plaatsje Yerseke. Dit dorp speelt nog altijd een grote rol in de handel van mosselen en oesters. De beroemde oesterputten trekken nog altijd veel bekijks. Feitelijk is een oesterput niet veel meer dan een natte opslagplaats, ook worden de oesters hier gespoeld....
6
0
Public

Fotoreportage: James Bond 007 in de Kunsthal

Gisteren had ik het genoegen om de tentoonstelling Designing 007: Fifty Years of Bond Style in de Rotterdamse Kunsthal te bezoeken. De tentoonstelling loopt van 12 oktober 2014 tot en met 8 februari 2015 en omvat meer dan 500 gadgets, kostuums, story boards, rekwisieten en grafische ontwerpen. Ik heb er met veel plezier rondgelo...
7
8
Public

Fotoreportage: de Markthal in Rotterdam

Sinds 1 oktober 2014 is Rotterdam een bezienswaardigheid rijker: de markthal. De markthal staat achter de Blaak, tegenover de Bibliotheek. Er zit in grote parkeergarage onder en als je met de bus of metro wilt komen, dan stap je uit op halte Blaak.
6
6
Public

Fotoreportage: sfeerbeelden Gent (2)

Het Vlaamse Gent is een ideale bestemming voor een citytrip. Hieronder tref je wat sfeerbeelden aan.
4
5
Public