Shelley help me ! mijn eerste boek ! deel 2

Tip lees eerst hoofdstuk 1 _____________________________________ Dit is het tweede deel van mijn boek Shelley Help Me ! Laat dit ook een motivatie voor jullie zijn om een boek te schrijven. hoofdstuk 2 Om de blonde jongen in te halen versnelde Shelley haar pas, ze zag dat hij de brug al genaderd was, op 1/3 van de brug bleef hij...
10
3
Public

Korte verhalen uit het leven gegrepen

Baltsvluchten Een gift van de natuur In grote aantallen vlogen ze met elkaar door de vroege schemering Een majestueus natuurlijk schouwspel en ademloos keek ik toe , wat was dat prachtig ! Ik kon er geen genoeg van krijgen , De hele vlucht plus minus 250 spreeuwen veranderde zo goed als gelijktijdig van richting , en voerden een...
4
2
Public

Shelley help-me ! mijn eerste-boek ! deel-3

Schrijf jouw boek ! Tips en aandachtspunten. En door mijn derde hoofdstuk van Shelley te laten lezen hoop ik jullie over te halen ook een boek te schrijven en te publiceren als compleet boek. Ik hoop een stuwende kracht te worden, een voorbeeld voor een groot aantal nieuwe auteurs ! Ook jullie kunnen een boek schrijven. Zou het ...
3
2
Public

Shelley help me ! mijn eerste boek ! deel 1

Als schrijver ontdek je jezelf ,Spannend ! ik weet dat jullie ook de kwaliteiten hebben om schrijver van meer dan alleen artikelen te worden. Wie weet is (voormalig Xead) Plazilla, de opstap voor heel veel boekenschrijvers . voorwoord Dit is het begin van mijn boek en ik wil het eventueel publiceren als het compleet is . Het eer...
13
13
Public