De beste romantische films

Een lijst maken van de meest romantische films is niet zo gemakktelijk, het zijn er namelijk heel, heel veel. Waar moet je beginnen, waar moet op gelet worden, ik dus maar gekeken naar het meest voor de hand liggende onderwerp 'De liefde'. Hier onder dus een lijst die ik heb samengesteld, in willekeurige volgorde, het kan zomaar...
4
1
Public

Leuke vrouwenseries

Ik hou ervan om series te kijken en dan het liefst een met een geheim zodat het spannend blijft om naar te kijken. Of een serie waar je naar blijft kijken omdat het eigenlijk heel kneuterig is.Wat dat betreft denk ik niet dat ik de enige ben, vrouwen houden nou eenmaal van series kijken, Hieronder heb ik een lijst van leuke vrou...
2
0
Public

Top 10 films voor kinderen

Elk jaar komen er nieuwe kinderfilms uit er zijn echter een aantal films die leuk blijven, hoeveel tijd er ook over heen gaat. Hier is mijn lijst van films die zeker voor kinderen leuk zijn. Top 10 films voor kinderen 1. Toy Story Series De film reeks (3 stuks) volgt Woody, Buss Lightyear en een groep speelgoed dat levend wordt ...
4
0
Public