Een glimp van mijn 'binnenwereld'. Deel 3

Waar kom ik tot rust ? Waar vind ik mijn antwoorden ? Een glimp van mijn binnenwereld is het begin van een klein verhaal. Fantasie of werkelijkheid, wie zal het zeggen ? Vervolg op deel 2. Hoe het verder ging Het kleine raampje is open gewaaid en ik word wakker van het piepende scharnier. Als ik mijn ogen open doe ben ik even de...
8
7
Public

Een glimp van mijn 'binnenwereld'. Deel 2

Waar kom ik tot rust ? Waar vind ik mijn antwoorden ? Een glimp van mijn binnenwereld is het begin van een klein verhaal. Fantasie of werkelijkheid, wie zal het zeggen ? Vervolg ! Het jaar 1987 en ik ben zeven jaar, zit op mijn slaapkamer en ik staar naar de naar beneden rollende druppels op het raam. Normaliter zie ik het voetb...
6
3
Public

Een glimp van mijn 'binnenwereld'. Deel 1

Waar kom ik tot rust ? Waar vind ik mijn antwoorden ? Een glimp van mijn binnenwereld is het begin van een klein verhaal. Fantasie of werkelijkheid, wie zal het zeggen ? Angst Ik klos de trap af, mijn benen voelen als lood en ik heb zin in een peuk al ben ik al geruime tijd gestopt. De kinderen liggen in bed, de was is gevouwen ...
11
8
Public