Verslag Soldaat van Oranje de Musical.

Afgelopen vrijdag 13 december 2013 ben ik naar de theatershow: “Soldaat van Oranje” geweest. Deze theatershow draaide in de Theater Hangar in Katwijk. Dit is een waar gebeurt verhaal over een man die samen met zijn vrienden tegen de “moffen” vecht. Ik kreeg het aanbod om met een groep mensen daar heen te gaan, want ze ha...
10
4
Public

De gepaste titel vinden voor mijn Plazilla via Google!

Veel mensen vragen zich op Plazilla af; hoe zorg ik ervoor dat ik boven de andere artikelen van Plazilla uit kom? Ik wil jullie in dit artikel uitleg en goede tips geven hoe je het beste je titel kan kiezen. Zodat je meer geld kan verdienen en je artikel veel meer word bezocht! Hoe kan het zijn dat sommige webpagina's meer bezoc...
64
23
Public

Foto's verkopen, mijn succes!?

Beste mensen! Ik ben lange tijd niet online geweest op Plazilla, ik was toe aan iets nieuws dan artikelen schrijven... Ik besloot om foto's te verkopen. Ik dacht dat het een makkie zou worden, maar dat viel tegen: nog geen verkoop. Hier mijn hele verhaal. Microstocksite Microstocksites zijn sites waar je foto's kunt verkopen, de...