Liefde, houden van..niet langer single.

Wat ik nooit meer dacht mee te maken is gebeurd. Sinds enkele dagen voel ik vlinders in mijn buik. Fladderende maar meer discodansende en springende vlinders. Ik loop met een mega glimlach..en ben alleen maar heel erg blij. Juist in deze periode dat ik iemand heel hard nodig heb (8 november gaat mijn baarmoeder er eindelijk uit....
8
4
Public

Uit een dagboek van een moeder, alleenstaande moeder,pubers,en alle onderwerpen die daarbij komen kijken.

Uit een dagboek van een moeder is zojuist ontstaan omdat ik op zoek was naar een geschikt onderwerp voor een artikel voor iedereen. Jong en oud, man of vrouw. Iedereen zal zich in bepaalde stukken herkennen. Ik zal hier later meer stukken gaan plaatsten met eenzelfde titel maar nooit zal het zelfde artikel worden gebruikt. Dit p...
8
2
Public

Ziekenhuis, Doktoren, Darmprobleem, Liefde, Alleenstaande moeder.

31-12-2012 bijna oud en nieuw... Nog even snel de tijd nemen een stukje te schrijven voor mijn medeschrijvers en lezers. 2012, een bewogen jaar... Voor mij, maar bovenal voor mijn dochter met haar darmprobleem. Al jarenlang worden wij van het kastje naar de muur gestuurd. Artsen luisteren allang niet meer... Maar toch blijven we...
6
2
Public

Gevoelens, onzeker, angst, oplossing!

Onze klok lijkt in plaats van seconden.. Wel met uren gelijk te gaan. De dagen op de kalender vallen bij bosjes naar benee. Aan de ene kant maakt het me onrustig... Aan de andere kant hegb ik er ook wel iets vrede mee. De dag van mijn dochters operatie.. Komt zo met rappe schreden dichterbij... Zodat de angst en onzekeheid, voor...
13
17
Public

Me een beetje voorstellen aan de lezers!

Na aanleiding van een uitnodiging die ik heb ontvangen heb ik besloten jullie een beetje meer kennis te laten maken met Bea. Wie ben ik? Wat doe ik? Waar woon ik?? enz. enz. Ik ben dus Bea, moeder van vier mooie dames en er wonen er nog twee thuis. Een dame van zeventien en een dame van bijna vijftien. (drie november) Dan is er ...
24
14
Public