Antwoord van Michael Pilarczyk

From: Erwina alias Pina Jones Sent: Friday, January 09, 2015 11:42 PM To: michaelpilarczyk@gmail.com Subject: Hallo! Hoi! Ik denk: ik stuur 'm nog eens; Ik had nog geen antwoord. Dank je voor antwoord alvast! Erwina. : (In deze zelfde mail): From: Erwina alias Pina Jones Sent: Saturday, September 20, 2014 6:04 AM To: michaelpila...
2
5
Public

Een echte like van Eddy Ouwens!

We zullen door gaan!:
6
0
Public

Brief aan Paul 1

Brief 1 Paul de Leeuw, 03-12-91. Hoi, Logica: Ik zeg toch iets? Ik zeg "niets". Niets is toch ook iets? Ik zeg niet niets, ik zeg "niets", dus zeg ik toch iets en dat is niets. Loop ik langs een speeltuin, hoor ik; "Mamma; Ik wil wippen". De Motherfucker! Over van de Hulst gesproken: Ik heb een boek van hem gevonden. Op de voork...
7
0
Public

Reactie van Henk Westbroek

Iemand op Twitter twitterde tegen Henk dat ze ging bevallen. Ik naar Henk: "En....beval ik ook"? Dit was zijn antwoord:
7
0
Public

Reactie van Patrick Kicken.

Deze reactie gaat o.a. over dat ik Patrick schreef dat ik de boeken van Eckhart Tolle ook zo goed vind: (De andere reactie was antwoord op de vraag van mij aan Patrick welke plaat hij op dat moment draaide): Leuk he?
7
0
Public

Reactie van Antonie Kamerling.

Een reactie van Antonie Kamerling in mijn gastenboek van PinaJones.com: Antonie Kamerling12-06-07 01:03:11 Hoi Pina,bij deze in je gastenboek,dat vroeg je,het is nu zondagochtend 8 uur en ik zit met mijn kindjes thuis....heerlijk even een paar weken vrij totdat ik in augustus ga beginnen aan Hannahannah,een romantische komedie(f...
10
2
Public

Toon Hermans

Ik stuurde ooit mijn gedichtjes naar Toon Hermans. Ik schreef erbij dat ik geestelijk ziek was en dat ik daardoor niet naar buiten durfde. Dit kreeg ik terug: Leuk he? (Klik op de foto voor vergroting).
16
1
Public