Pas je eigen aan of rot op.

Soms zijn er van die dagen dat ik me afvraag of het ooit nog wel goed komt met de mensheid. Dagen dat ik me afvraag waardoor mensen denken dat hun denkwijze of handelingen de beste zijn, en dat eigenlijk iedereen op die manier moet denken of handelen. Doe je dat niet, dan val je buiten de boot en kan je beter oprotten. Iedereen ...
24
12
Public

Copyright, originaliteit, of gewoon kopie

Zo de laatste week weer een aantal poppen gemaakt. Nu mijn kleindochter op vakantie is in Nederland, heb ik ineens heel veel tijd. Dus dan maar verder met het haken. De poppen zijn heel leuk om te maken, in elkaar zetten vind ik nog steeds minder leuk werk, maar ja het hoort erbij. De reacties op de poppen is hier gewoon grappig...
8
5
Public

God is.....

God is…….? Door een artikel dat ik vandaag las hierop Plazilla door lila59, en de reacties die daarop volgen besloot ik maar eens voor mezelf weer eens op te schrijven hoe mijn gedachten hieromheen zijn. God is….? Tja en daar is alles eigenlijk mee gezegd. De rest wat ik erachter zou zetten is niets anders dan de eigen inv...
6
6
Public

Houd nu eens even je mond.

Gisteren tijdens het lezen op een van de faceboek pagina’s die ik bezoek, werd ik bewust gemaakt van het werk van Byron Katie. Datgene wat zij simpelweg “Het Werk” noemt.En zijn het juist niet de simpelste dingen in ons leven, die juist voor verandering kunnen zorgen. Voor mij kwam “Het Werk” me zeer bekend voor, daar ...
4
2
Public

Discriminatie speelt overal weer op.

Waar ter wereld je ook kijkt, het is haast uitgesloten dat er nog een land is op aarde waar alleen de originele bevolking leeft. In de jaren heeft de mens zich verspreid over de aarde, en zich ook met elkaar vermengt. Wat zich echter nog teveel laat zien is de hiërarchie. De mens heeft als natuurlijke neiging alles met elkaar t...
10
8
Public

Discriminatie, niet meer van deze tijd.

Waar ter wereld je ook kijkt, het is haast uitgesloten dat er nog een land is op aarde waar alleen de originele bevolking leeft. In de jaren heeft de mens zich verspreid over de aarde, en zich ook met elkaar vermengt. Wat zich echter nog teveel laat zien is de hiërarchie. De mens heeft als natuurlijke neiging alles met elkaar t...
6
3
Public

Vakantie in Nederland

Sinds 10 dagen zijn we nu even terug in Nederland voor een vakantie. Maar er is zeker niets te merken van een vakantiegevoel. De dag dat we op Schiphol aankwamen en de zware bewolking zagen hangen, hadden we al iets van: “Wat doen we hier”. Alles leek zo grijs, zelfs de mensen die we zagen op het station hadden een nietszegg...
7
4
Public

Leven in een multiculturele-samenleving

Waar ter wereld je ook kijkt, het is haast uitgesloten dat er nog een land is op aarde waar alleen de originele bevolking leeft. In de jaren heeft de mens zich verspreid over de aarde, en zich ook met elkaar vermengt. Wat zich echter nog teveel laat zien is de hiërarchie. De mens heeft als natuurlijke neiging alles met elkaar t...
6
0
Public

Ik ben de weg kwijt.

Tja je hebt van de dagen dat je even niet weet waarin je terecht komt. Je vraagt je af hoe het mogenlijk is dat datgene wat je dacht te kennen ineens heel anders is dan dat je je herinnert. Toen ik hier begon te schrijven was de site nog xead. De overgang naar Plazilla hebben we meegemaakt, en daarin heb ik toen al veel van mijn...
7
7
Public