Een borderline momentje

Zo duurt het soms heel even, En is het zo voorbij, Wat snel is en heel even, Duurt veel langer bij mij. Een lach een traan en gedachten, Relativeren om het te verzachten, Onderwijl er naar te smachten, Piekerend gedurende nachten. Verlossing komt pas later, Vaak pas na dagen. Het werkt niet zoals water, Dat in een ton overloopt ...

Leegte

Van binnen ben ik leeg, eenzaam en verlaten. Met iedereen om me heen zou ik toch anders moeten praten. Weet soms niet wie ik ben en zit mezelf dan af te vragen, Waarom ik het niet weet en erover loop te klagen. Sta ik er niet bij stil, dan is er ook niets aan de hand. Waarom voel ik dan steeds weer deze kwestie aan de tand? Ik g...

Diep van binnen

Diep van binnen Diep van binnen pak ik het, raakt het me, doet het me. Diep van binnen zie ik het, een deur die even open slaat. Diep van binnen voel ik het, Zie ik het, begrijp ik het. Eventjes weer in mezelf, de rest zijn slechts gedachten. Tranen rollen over mijn wangen, eerst één, de rest staat op wacht. Het kost wat moeit...