Mag ik dan bij jou?

Als de oorlog komt, En als ik dan moet schuilen, Mag ik dan bij jou? Als er een clubje komt, Waar ik niet bij wil horen, Mag ik dan bij jou? Als er een regel komt Waar ik niet aan voldoen kan Mag ik dan bij jou? En als ik iets moet zijn, Wat ik nooit geweest ben, Mag ik dan bij jou? Het geval is dat ik bang voor jouw ben. Ja, vo...

Een tweedehands auto aanschaffen

Dat is nog niet zo simpel! Waarom niet nieuw zul je je afvragen. Nou, gewoon om het feit dat ik het niet betalen kan. Alles mee gezegd eigenlijk. Weeps gaat op pad! Niet omdat ik wil, maar omdat ik moet. Mijn (afgelopen) huidige auto is ziek. Een tik in het blok (klinkt als stoer te weten voor een vrouw maar heb geen idee..) doo...

Keuzes

Keuzes! Soms en meestal maak je keuzes in je leven waar een ander beter over weet... toch gaat het uiteindelijk om jouw eigen keuze. Luisteren is niet verkeerd, maar er is geen mens op Aarde die in jouw schoenen kan staan. Er is geen mens die jouw wensen heeft, jouw gevoelens, jouw streven en vooral niet jouw leven! Dus elk keuz...

Een verdeelde Wereld!

De vermeende foto van het jaar van een jongetje die dood aanspoelt aan de Turkse kust doen woorden oprijzen waar emoties nogal van afspatten. Mijn gevoel is niet dood, alles behalve dat, maar ik heb ook nog een kant genaamd ''wantrouwen!'' Dat laatste gevoel heeft mij nog nooit in de steek gelaten, dus blijf ik wakker en geef no...

Gevangen in zonnestralen..

Ik heb een obsessie! Ik was een jaar of 5 a 6. Misschien wel 4, ik weet het niet zo goed meer, maar ben er haast zeker van dat ik nog op de kleuterschool zat toen het gebeurde en waar ik nu nog steeds onder lijd. Ik kan mij mijn eerste jaar op de basisschool nog als de dag van gisteren herinneren, en daar was niet de lerares aan...

Een brief aan mijn vader

Hey lieve paps, Het is alweer 58 dagen geleden dat je ons verlaten hebt en naar een wereld bent verhuist waar ik je in levende lijve niet meer zien kan. Ik kan de brieven die ik jou in mijn leven geschreven heb niet meer tellen, het waren er veel, heel veel, maar dit zou de eerste brief zijn die voor de eerste keer en voor altij...

Canon 700D spiegelreflex camera

Ik heb mijn lusten eens gestild! :) Na 13 jaar in bezit te zijn geweest van een Canon Rebel, een model wat hier volgens mij niet eens echt bekend is, ben ik vandaag de eigenaresse van een Canon 700D. ZO BLIJ ALS EEN KIND! Ik wil dit al jaren maar heb alleen om financiele redenen nooit die stap gezet. Tot vandaag. Ik vond mezelf ...

Een Moodboard maken

UIT JE HOOFD, door je gedachten of wensen op papier te zetten! Een moodboard word voor verschillende doeleinden gebruikt, maar ik ga het hebben over een stukje mindfulness. Je gedachten of wensen op papier zetten om je geest open te zetten. Wat vooraf ging: Ik had gisteren een ''totaal geen zin in iets doen dag''. Mijn plannen l...

Weten we nog wel zie we zijn?

Ik heb niet veel meer met de (westerse) mensheid, maar zal me daar niet teveel over uiten hier. Mijn vertrouwen is al lang geleden geschonden en die komt zo niet meer terug en ook geen zin meer in om die terug te winnen of vinden. Het westerse cultuur (?) is voor mij de grootste waanzin die er maar bestaan kan, en ik hoop elke m...