Terug van weggeweest

Hierbij weer eens een nieuwe blog onder de titel 'De weg terug'. Daarmee bedoel ik het verwerkingsproces in de dingen die ik heb meegemaakt, wat ik eraan doe qua therapie, wat ik leer, waar ik tegenaan loop, stappen in de goede richting enz. Langzaamaan leer ik stappen te zetten richting een 'betere toekomst'; me positiever voel...
4
2
Public

Een speciale en positieve EMDR-sessie!

Vandaag had ik EMDR therapie. Deze sessie ging anders als anders en het was heel positief! We zijn bezig met de verwerking van dat ik in de brugklas altijd genegeerd en buitengesloten werd. Dat ik niemand had die naast me stond of het voor me opnam. Het gaf me altijd het gevoel dat ik overal alleen voor stond, dat ik niks waard ...
12
12
Public

Emoties zijn gezond

Deze tekst vind ik ontzettend mooi! Het zette me aan het denken. Zo heb ik het nog niet eerder bekeken: met elke traan vermindert je verdriet. Ook verdriet dat er soms al jarenlang zit. Ik schaam me niet voor emoties. Emoties horen bij het leven, wat vaak niet makkelijk is. Emoties laten zien hoe iemand zich echt voelt, als je e...
11
10
Public

Even terug in de tijd

Hierbij een nieuw stukje voor mijn blog 'De weg terug'. Het is wel duidelijk dat de verwerking van dingen gebeurt met vallen en opstaan. Soms heb ik goede periodes en zit ik aardig goed in mijn vel. Ik heb net een hele emotionele week achter de rug, waarvan ik nu weer een beetje begin te herstellen. Ik merkte al een tijdje dat i...
7
6
Public

Nieuwe weblog: de weg terug

Dit wordt mijn eerste bijdrage aan het weblog dat ik vanaf nu ga bijhouden. Ik heb het De Weg Terug genoemd. Deze titel heb ik gekozen, omdat ik erg gepest ben op de middelbare school, en omdat ik nog altijd met de gevolgen ervan te maken heb. Ik ben nu stukje bij beetje aan het leren, mijn leven weer op te bouwen. Om dingen een...
7
10
Public