Gratis tablet top 10

Gratis tablet top 10 Een gratis tablet of gratis iPad wil iedereen! Zie hier de top 10 tabletdeals van dit moment. Er zijn vele manieren om gratis een tablet te ontvangen. Door te sparen, door te winnen, door abonnementen af te sluiten, of zelfs door een opleiding in te schrijven. Een tablet, oftewel een tablet-pc is niets minde...
26
15
Public

Top 10 artikelen Stormerwout

Hier gaan we dan. Ik ga mijn geheimen met jullie delen. Schrik niet, het valt allemaal wel mee als ik anderen zo lees in deze zilla. Top 10 meest gelezen artikelen: Sinds mijn entree hier op Plazilla is en blijft "Hoe ziet de perfecte vrouw er uit?" de nummer 1. Men wil graag weten hoe de perfecte vrouw er uit ziet kennelijk, wa...
45
14
Public

Zot van de Tour de France! In 2013 voor de 100ste keer

Dit jaar, 2013, gaat de tour de France van start in Luik. Voor de 100ste keer wordt La grande boucle verreden. Zal Contador starten? Hoe zullen de gebroeders Schleck zich manifesteren? Is Evans nog favoriet? Pantani in zijn blote kont? Deze tour de France, in 2013, zullen we het weer meemaken. Ik herinner mij nog goed. Als klein...
39
19
Public

Pakjesavond is net de lotto!

Pakjesavond is net de lotto! Vanavond was het hier zover. In huize de Jong stond ineens een grote hoop met pakjes voor de schouw. Vanmorgen was mij iets overkomen waar ik enorm van onder de indruk ben! De deurbel ging rond de klok van elf uur. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten want op vrijdagochtend om elf uur kan dat ei...
34
12
Public

Kinderfeest laserschieten vet man

Kinderfeest laserschieten vet man Vandaag was er een heus kinderfeest gaande in huize de Jong. Een van de vier kinderen mocht zijn verjaardagsfeest vieren vandaag. Een beetje verlaat, maar beter laat dan nooit. En vet dat het was! We gingen laserschieten! Wat gaan we dit jaar met mijn kinderfeest doen? Dat was eigenlijk de eerst...
26
15
Public