De Marita Marginala exus

De Marita Marginala exus Eerder schreef ik al eens over de spin in het web, oftewel de Marita Marginala exus, een bijzonder gevaarlijke spinsoort. Deze tijd van het jaar, waar de zomer op zijn eind loopt, is de Marita Marginala exus in staat haar gruwel en gif te verspreiden over haar verdoofde prooien, gevangen in haar web. De ...

De perfecte ex bestaat niet.

De perfecte ex, ik moet er steeds aan denken. Waar zit die? Kan die zich melden en een boek schrijven over hoe mensen als perfecte mensen uit elkaar gaan en dan als perfecte ex de wereld over kunnen gaan? Nee, ik dacht het niet. O, sorry ik kan er nog steeds niet over mee spreken, want de scheiding is na zoveel tijd nog niet hel...
10
5
Public

Spin in het web

Spin in het web Noem haar slang of golddigger, de spin in het web voor mijn part. Dit soort vrouwen maken deel uit van onze samenleving. Ze leven in hun web en bij elke beweging gaan ze op hun prooi af. Er was eens… is een mooi begin voor de uitleg van het bestaan van deze vrouwen. De slang, de golddigger, maar ditmaal noem ik...
21
13
Public

Gedicht geïnspireerd uit foto: Verscheurd

Gedicht geïnspireerd uit foto: Verscheurd Soms wordt je geïnspireerd door een foto om een gedicht te schrijven. Zo ook laatst toen ik mee deed aan een schrijfwedstrijd. De vraag was om je in te leven in een foto en vanuit dat gevoel een gedicht te schrijven. Helaas werd er geen maximum aan het aantal woorden gehangen, want bij...

Mijn leven is perfect, mijn ex past precies in dat plaatje

Als ik terug denk aan de dag, dat ik je werkelijk wilde vermoorden , verschijnt een glimlach om mijn lippen . Met een brede grijns , kan ik nu zeggen, gelukkig heb ik het niet gedaan. En eigenlijk mag ik dankbaar zijn , dat je stilletjes bent vertrokken, voordat ik de kans kreeg om je van vijf hoog naar beneden te laten zweven. ...
29
21
Public

Wie denk jij wel niet dat je bent?

Wie denk jij wel niet dat je bent? Ben jij helemaal van de pot gerukt? Dat kun je toch zomaar niet maken? Dat gaat allemaal niet vanzelf hoor! Je hebt gemakkelijk praten met die domme uitdrukking op je gezicht. Dacht jij dat ik gewoon ging doen wat je van me verwacht? Mooi niet! Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. Bedenk...
47
17
Public