Bloemen en planten: in de bossen en natuur van Hongarije: Zomer

Het is vol zomer en heel warm weer in Hongarije, voor de vakantieganger een must, voor de groententuin is het allemaal wat warm aan het worden. Dagelijks gieten en de oogst verdord. Bloemen en planten: in de bossen en natuur van Hongarije: Zomer Het mooie groene gras is veranderd in een dor tapijt, zie foto boven. De kersen zijn...
10
6
Public

Groentetuin: mijn groente en fruit tuin in Hongarije

Voor het vijfde jaar op rij ga ik dit jaar de strijd weer aan met het weer, mijn groentetuin is de laatste twee jaar niet gelukt, de opbrengst was slecht en er was veel werk te doen. Misschien is dit het laatste jaar dat ik het doe, het is wel mijn hobby maar er moet ook wel wat te beleven zijn. Groentetuin: mijn groente en frui...
12
2
Public

Bloemen en planten in de bossen en natuur van Hongarije

In deze serie plaats ik elk jaargetijde de bloemen en planten en dieren die ik in de natuur op de foto heb gezet, dus in het wild maar ook in mijn eigen tuin hier in Hongarije. Veelal weet ik de namen niet maar misschien zijn er mensen die mij kunnen helpen, daarna zal ik ze bij de foto's zetten. Bloemen en planten in de bossen ...
15
7
Public