Feminisme, cultureel Marxisme en statistieken

Even vooraf heel duidelijk gesteld: ik ben absoluut voor gelijkheid van rechten tussen man en vrouw. Ik ben ook absoluut een erkenner van verschillen tussen man en vrouw en al helemaal voor een individuele invulling. Het feminisme anno 2017 heeft meer weg van een postmodern cultureel marxistische inslag, waarbij er dus leugens w...

Christen nu.. maar in een ander land.. Best politiek correct!

Ik ben Christen. Ik heb wel eens de redenering gehoord dat, wanneer ik in een ander land geboren zou zijn, ik geen Christen zou zijn, maar het geloof in dat land zou dragen. 1. Dat weet je niet en kun je niet weten, want dat is niet de realiteit waarin ik leef. Ik leef namelijk in de realiteit dat ik in Nederland geboren ben en ...

White privileges of eigenlijk verkapt rascisme?

Zullen we dan het woord tata naar voren schuiven? Of kaaskop? Dat is even zo rascistisch als het woord neger, alleen heeft een historisch minder kleurrijk verleden. Desalniettemin komt het in aanmerking voor rascisme, want er wordt immers gedoeld op huidskleur en nationaliteit op een denigrerende manier. Behalve voor voorstander...

Een zitplek bij de NS

Azijnpissen. Ga ik het weer doen? Jazeker! Want... Stichting NS-claim, de zoveelste boevenclub in Nederland, heeft 8500 mensen die, net als zijzelf, vinden dat de NS tekort schiet naar haar klanten in materieel. Zal ik maar een paar aannames doen? Gaat dit om trajecten die doorgaans drukke trajecten zijn? Zijn dit situaties die ...

De toekomst van de V & D

V & D heeft de afgelopen jaren een beleid gehad dat niet mee is gegroeid met de marktontwikkelingen. Wat je nu meer ziet zijn kleine boetiekjes of grote ketens die het halen met hun unieke winkelformule. Er komt nogal wat kijken om zo'n winkelformule tot stand te brengen en houden en het staat je geheel vrij om het te doen z...